Image default
TOPIKA NEA

ΑΓΡΙΕΨΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

 

Σαρωτικοί έλεγχοι έγιναν από τη Δημοτική Αστυνομία Ιεράπετρας  την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου στους πεζόδρομους της πόλης.

Βεβαιώθηκαν 16 παραβάσεις παράνομης στάθμευσης του Κώδικα  Οδικής  Κυκλοφορίας σε αυτοκίνητα και δίκυκλα,  αφαιρέθηκαν πινακίδες και στοιχεία κυκλοφορίας, ενώ βεβαιώθηκαν και δυο παραβάσεις για αντικανονική κίνηση δικύκλων σε πεζόδρομο.

Την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου η Δημοτική Αστυνομία Ιεράπετρας διενήργησε Αστική Αστυνόμευση όλων των κεντρικών και περιφερειακών οδών της πόλης .
Στην αυτοψία που  πραγματοποιήθηκε σε όλο το κεντρικό οδικό δίκτυο της πόλης  από τη Δημοτική Αστυνομία,  συμμετείχε και το Α.Τ Ιεράπετρας. Καταγράφηκαν σε ειδική έκθεση κακοτεχνίες, λακκούβες,  και τομές στο οδόστρωμα, η οποία θα αποσταλεί στις κατά τόπο και καθ’ υλην αρμόδιες Τεχνικές Υπηρεσίες. Βεβαιώθηκαν και δύο παραβάσεις σε ιδιώτες εργολάβους,  για ελλιπή σήμανση κατά την εκτέλεση έργων κατά παράβαση του άρθρου 9 του Κ.Ο.Κ και δύο (2) παραβάσεις του άρθρου 47 για εναπόθεση οικοδομικών υλικών στο οδόστρωμα άνευ άδειας από την αρμόδια Αρχή. Και στις δυο αυτές περιπτώσεις επιβλήθηκαν πρόστιμα 1500 ευρώ έκαστος.

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση, καθώς η κατάσταση έχει ξεφύγει τον τελευταίο καιρό και η κατάσταση των δρόμων είναι απερίγραπτη.

Τα παράπονα των οδηγών αυτοκινήτων και δικύκλων είναι καθημερινά και ο κίνδυνος να προκληθούν τροχαία ατυχήματα η δυστυχήματα πάρα πολύ μεγάλος.

ΝΙΚΟΣ ΠΕΤΑΣΗΣ

Related posts

Επιστολή από Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων 1οθ Γυμνασίου

admin

Santa Rapid chess 2019-2020

admin

Με επιτυχία τα ΙΘ Νεστόρεια στο Δήμο Ιεράπετρας

admin

Leave a Comment