Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Επιστολή παραίτησης  προέδρου Δ.Σ

 

Προς: Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε, αξιότιμοι κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι,

Έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου μας, εκλέχθηκα Πρόεδρός του. Σ’ αυτό το διάστημα συνεργάστηκα αρμονικά με τους Αντιδημάρχους, τις Δημοτικές Παρατάξεις, τους Διευθυντές, το προσωπικό των Υπηρεσιών του Δήμου και τους εξαιρετικούς Γραμματείς του Δημοτικού Συμβουλίου, Δαγαλάκη Σοφία και Προεστάκη Ελίζα. Κυρίως όμως συνεργάστηκα με το Δήμαρχο Ιεράπετρας Θεοδόση Καλαντζάκη, ο οποίος μου έκανε την τιμή να με προτείνει για Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου. Με ανιδιοτέλεια, ζήλο και ουδετερότητα, προσπάθησα να φέρω σε πέρας το καθήκον που μου αναθέσατε.

Όπως έχω ξαναγράψει στο παρελθόν, όλα στη ζωή φτάνουν στο τέλος τους. Ένας κύκλος κλείνει, κάποιος νέος ανοίγει. Έτσι, επιθυμώ να σας γνωρίσω την πρόθεσή μου να παραιτηθώ από το θεσμικό αξίωμα του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας. Ηθικοί λόγοι μου υποδεικνύουν να αποχωρήσω από τα καθήκοντά μου, καθώς στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές έχω πρόθεση να συμμετέχω με διαφορετική Δημοτική Παράταξη. Για την πρόθεσή μου αυτή, ενημέρωσα πρώτα τον κύριο Δήμαρχο τη Δευτέρα 18/03/2019.

Δεν αποχωρώ με χαρά, έκλεισε όμως ένας κύκλος στη ζωή μου. Φεύγω γεμάτος, αφού είχα την τύχη να γνωρίσω σπουδαίους ανθρώπους,  που μαζί προσπαθήσαμε να κάνουμε το Δήμο Ιεράπετρας λίγο καλύτερο, γνώρισα σημαντικούς ανθρώπους που μαζί δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό, θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τη στήριξη, ήταν δύο φανταστικά χρόνια.

Ιεράπετρα 20 Μαρτίου

Με εξαιρετική τιμή

                                                              Νταραράς Ηλίας

Related posts

ΤΙΣ ΚΟΡΟΝΟΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΤΟΥ Β΄ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΤΟΥ 2020 ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ

admin

ΙΕΡΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

admin

Κοινό αίτημα 35 σωματείων από οπλη την Ελλάδα για συνάντηση με τον πρωθυπουργό

admin

Leave a Comment