Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Ηράκλειο: Θα έβγαζαν τρελά κέρδη από το χασίς που βρέθηκε στο λιμάνι

Κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών είναι πεπεισμένες ότι “χτύπησαν” οι Λιμενικές Αρχές του Ηρακλείου με τη σύλληψη των δύο ανδρών και την κατάσχεση των 52 κιλών χασίς, στο λιμάνι της πόλης.

Σύμφωνα με λιμενικές πηγές, εκτός από την εμπλοκή των δύο Ελλήνων, του 36χρονου και του 40χρονου, που ήδη βρίσκονται αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη, στην υπόθεση εμπλέκεται και ένα Αλβανός στον οποίον οι Αρχές αποδίδουν ηγετική θέση στα δρώμενα διακίνησης ναρκωτικών.

Να σημειωθεί ότι ο 40χρονος που φέρεται να ενοικίασε το αυτοκίνητο στο οποίο βρέθηκαν τα 52 κιλά χασίς, φέρεται να ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε τίποτα για τη μεταφορά των ναρκωτικών.

Πάντως, όπως λένε οι πληροφορίες και οι δύο συλληφθέντες έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για διάφορα αδικήματα.

Πόσα θα έβγαζαν

Την ίδια ώρα, αξιοσημείωτο είναι το οικονομικό όφελος από την μεγάλη ποσότητα χασίς, αν αυτή πωλούνταν στις πιάτσες.

Όπως λένε οι πληροφορίες του ekriti.gr ακόμα και αν πωλείτο με την ελάχιστη τιμή, δηλαδή 13 ευρώ το γραμμάριο, το συνολικό οικονομικό όφελος, θα άγγιζε τις 680.000 ευρώ.

Στον Ανακριτή

Χθες, οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα ο οποίος τους άσκησε διώξεις σε βαθμό κακουργήματος. Στον 36χρονο ασκήθηκε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών ενώ στον 40χρονο, δίωξη για απλή συνέργεια. Και οι δύο θα απολογηθούν το μεσημέρι της Παρασκευής ενώπιον του Ανακριτή.

Related posts

ΑΝΘΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΜΠΟΣ ΤΩΝ ΕΛΑΙΩΝΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΣΟΒΕΝΤΕΜΑ

admin

Νεκρός βρέθηκε ο χειριστής του μονοκινητήριου αεροσκάφους

admin

ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ  ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ  ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ

admin

Leave a Comment