Image default
ΑΡΧΙΚΗ

  ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΤΡΑΣ

Παρά τις προσπάθειες που έγιναν την τελευταία εβδομάδα, στην Ιεράπετρα οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων «Νέα Πορεία» και «Δήμος Πρότυπο» Θεοδόσης Καλαντζάκης και Αντώνης Πετράς, δεν θα έχουν την ανοικτή στήριξη κανενός εκ των 5 άλλων συνδυασμών που έμειναν έξω από τη διεκδίκηση της δημαρχίας τη δεύτερη Κυριακή.
Ο Αργύρης Πανταζής με την παράταξη «Μαζί αλλάζουμε την Ιεράπετρα», ο Θανάσης Χηνόπουλος με την παράταξη
« Ενότητα- ανάπτυξη- συνεργασία», η Ελένη Βλάσση με την «Ενωμένη Ιεράπετρα», η Μαρία Κοτσιφάκη με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και ο Αλέξανδρος Μουζουράκης με την παράταξη
« Ιεράπετρα Μπορείς» , αφήνουν τους ψηφοφόρους τους να ψηφίσουν κατά συνείδηση, ζητώντας τους να παραμείνουν ενεργοί και να ενδιαφέρονται για τα δημοτικά πράγματα και να μην επιλέξουν την αποχή ασκώντας το δικαίωμα τους να  προσέλθουν στις κάλπες και αυτή την Κυριακή.
Αν και δεν έλειψαν και αυτή την εβδομάδα οι πολιτικές αψιμαχίες από τα «στρατόπεδα» των δύο μονομάχων, η πλευρά του νυν και υποψηφίου δημάρχου Θεοδόση Καλαντζάκη, συνέχισε να συζητά με τους δημότες παρουσιάζοντας το έργο που έχει γίνει τα τελευταία 4,5 χρόνια, ενώ από την πλευρά του  Αντώνη Πετρά, όλα τα στελέχη της παράταξης του και ο ίδιος προσωπικά , προσπαθούσαν  με επιχειρήματα να αποδείξουν ότι μπορούν να κάνουν την ανατροπή, προτάσσοντας το πρόγραμμα τους με την υλοποίηση του οποίου μπορεί να πραγματοποιηθεί ο στόχος τους να γίνει η Ιεράπετρα Δήμος «Πρότυπο».
Στις τελευταίες του δηλώσεις ο Θεοδόσης Καλαντζάκης απευθύνθηκε στη νέα γενιά .
 «Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ θέλω να απευθύνω στους μαθητές που όντας 17 χρονών άσκησαν για πρώτη φορά το εκλογικό τους δικαίωμα, παρά τον φόρτο εργασίας που τους βαραίνει λόγω των επικείμενων πανελλαδικών εξετάσεων.
Συγχαίρω τους νέους που κατέκλυσαν τα εκλογικά τμήματα και επέλεξαν συνειδητά να περιμένουν στην ουρά και να συμμετέχουν σε τέσσερις εκλογικές διαδικασίες.
Τους  ευχαριστούμε που επέλεξαν να δώσουν  το παρόν παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις τους. Η συμμετοχή τους σε αυτή τη συγκυρία μας γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον του τόπου.
Τους  ευχόμαστε καλή δύναμη,  και καλή επιτυχία σε ό τι επιλέξουν», είπε μεταξύ άλλων ο Θ Καλαντζάκης.
Από την άλλη πλευρά ο Αντώνης Πετράς επέλεξε να ευχαριστήσει όλους όσοι συμμετείχαν στις εκλογές την περασμένη Κυριακή.
«Θα ήθελα από καρδιάς να  ευχαριστήσω τους δημότες της Ιεράπετρας για την συμμετοχή τους στις εκλογές.
Η επιλογή των συνδημοτών μας  να είμαστε ένας από τους 2 συνδυασμούς που θα λάβουν μέρος στον 2ο γύρο των δημοτικών εκλογών για την εκλογή του επόμενου Δημάρχου Ιεράπετρας, μας γεμίζει ικανοποίηση αλλά και ευθύνη για την επόμενη ημέρα.
Όλοι μαζί, οι υποψήφιοι του συνδυασμού και εγώ προσωπικά, συνεχίζουμε ενωμένοι στην προσπάθεια αυτή, να αλλάξουμε τον Δήμο μας, να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα του και να βελτιώσουμε την καθημερινότητά των δημοτών.
Ζητάμε λοιπόν, τόσο από  αυτούς  που μας στήριξαν αλλά και από αυτούς  που επέλεξαν κάποιον άλλο συνδυασμό, να λάβουν  μέρος στην εκλογική διαδικασία της  Κυριακής 2 Ιουνίου και να μας δώσουν τη δύναμη να φτιάξουμε ένα καλύτερο Δήμο για όλους!», καταλήγει ο Αντώνης Πετράς.

Related posts

Έτοιμος για την 4η ετήσια αιμοδοσία του ο Σύλλογος Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Γρα Λυγιάς

admin

Επιστολή παραίτησης  προέδρου Δ.Σ

admin

Περιμένοντας τον… ΟΣΔΕ

admin

Leave a Comment