Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Η ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΗΣ

Η κοινωνία της Ιεράπετρας και της ευρύτερης περιοχής έστειλε το πιο ανθρώπινο και το πιο ελπιδοφόρο μήνυμα ,σημειολογικά την παγκόσμια ημέρα της υγείας , με το ραδιομαραθώνιο για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας. Παρά τις δυσμενείς οικονομικές συγκυρίες, ο κόσμος συμπαραστέκεται στους λειτουργούς της υγείας και στηρίζει το Νοσοκομείο μας απαιτώντας με τη δυναμική αυτή, την πλήρη λειτουργία του και την απαιτούμενη προετοιμασία για τη σωστή αντιμετώπιση του κορωνοϊού και όχι μόνο, ενώ συγχρόνως συμμετέχουμε στην προστασία του στρατού άμυνας του Νοσοκομείου μας, που είναι το ιατρικό -διοικητικό -νοσηλευτικό προσωπικό και οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ.
Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε θερμά και τους τέσσερις Ρ/Σ , που για μια ακόμη φορά συνέβαλλαν ισότιμα και επάξια , με στράτευση όλου του προσωπικού τους στην επιτυχία και αυτής της δράσης μας!!!! Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ.Κύριλλο ,στο Δήμαρχο κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη, στα «Πλαστικά Κρήτης» , στην ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ από Γαλλία με το Μιχάλη Συνοδινό, στην ομάδα του Καθηγητή Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Λειψίας στη Γερμανία Αθανασίου Γιάννη, στους αρχηγούς των Δημοτικών παρατάξεων ,στους φορείς , ιδιώτες επιχειρηματίες, και βεβαίως στους απλούς πολίτες , που από το υστέρημα τους συμμετείχαν ενεργά.
Το «Όλοι μαζί μπορούμε» δεν παρέμεινε απλό σύνθημα, αλλά μετουσιώθηκε σε πράξη και επιτυχία για την υλοποίηση του κοινού στόχου. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν αρκετοί ακόμη που θέλουν να προσφέρουν. Γι αυτό συνεχίζουμε την προσπάθεια ώστε να ενημερωθούν όλοι. Και αυτοί που τηλεφωνικά έκαναν την προσφορά τους, αλλά και όσοι δεν μπόρεσαν να πάρουν τηλέφωνο. Καταθέτουμε λοιπό όλα τα στοιχεία, για πλήρη διαφάνεια και για να μην υπάρξουν εκκρεμότητες τις επόμενες μέρες :
Ο Λογαριασμός μας στη Euro bank είναι
0026 0164.23.0200470403 με
ΙΒΑΝ :GR 390260164 00002302 00470403. Δικαιούχος : Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας ή syllogos filon nosokomeiou ierapetras
Αν κάποιος δεν μπορεί ηλεκτρονικά και θέλει να συμβάλλει με τον οποιοδήποτε τρόπο, μπορεί να πάρει τηλέφωνο στον Ερυθρό Σταυρό , 2842025466 όλες τις επόμενες εργάσιμες ημέρες από 10.00-13.00 . Ακόμη δίνεται η δυνατότητα της προσφοράς σε αυτό τον αγώνα , για εγγραφή στο Σύλλογο, πληρώνοντας τη συνδρομή των 10 ευρώ.
Θα υπάρχει ομάδα εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού, για να βοηθήσουν ανθρώπους, που αδυνατούν να μετακινηθούν !!! Μπορούν να τηλεφωνούν στο 2842025466 , να δηλώνουν την προσφορά τους , (ονοματεπώνυμο-τηλέφωνο) , ώστε να τους πηγαίνουν τις αποδείξεις, τηρώντας πάντα τα μέτρα προστασίας !!!!!!
Αποδείξαμε ότι όλοι μαζί , μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!!!!!!!
Έγινε πλέον συνείδηση ότι το Νοσοκομείο είναι υπόθεση όλων μας !!!! Θέλουμε να είμαστε πανέτοιμοι και να μείνουμε αλώβητοι, για την καλύτερη δυνατή συνέχεια!!!!!!
Χρόνια Πολλά για την Παγκόσμια ημέρα Υγείας.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Ανδρέας Μαμαντόπουλος     Χαράλαμπος Κανάκης

Related posts

ΑΛΟΓΟ ΑΦΕΘΗΚΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΒΟΗΘΗΤΟ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

admin

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Β. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

admin

Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΤΡΙΤΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

admin

Leave a Comment