Image default
ΑΡΧΙΚΗ

ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙ ΛΑΣΙΘΙΩΤΕΣ

Με αφορμή την αναστολή λειτουργίας των Πανεπιστημιακών Τμημάτων: Φυσιοθεραπείας Ιεράπετρας και ΤΕΦΑΑ Αγίου Νικολάου, της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου Κρήτης, πραγματοποιήθηκε  σύσκεψη, στα γραφεία της Π.Ε Λασιθίου, στην οποία παρέστησαν οι Δήμαρχοι και οι  επικεφαλής των παρατάξεων των Δημοτικών Συμβουλίων: Αγίου Νικολάου, Ιεράπετρας, Σητείας και Οροπεδίου Λασιθίου.
Από την σύσκεψη αυτή, και σύμφωνα με τις τοποθετήσεις των δημάρχων και των επικεφαλής των παρατάξεων – οι οποίες κινηθηκαν σε πνεύμα  ομοθυμίας, συστράτευσης, και σύμπνοιας- αποφασίστηκε με απόλυτη ομοφωνία, την σύσταση επιτροπής, αποτελούμενης από τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου, τους Δημάρχους Αγίου Νικολάου, Ιεράπετρας, Σητείας και Οροπεδίου Λασιθίου, φορεων του Λασιθίου , εκπροσώπους της Πανεπιστημιακής κοινότητας   και επικεφαλής παρατάξεων των Δ.Σ.
Η επιτροπή άμεσα θα επιδιώξει  συνάντηση με την Υπουργό Παιδείας και τον Πρωθυπουργό της χώρας, με αίτημα την άρση της απόφασης αναστολής λειτουργίας των προαναφερομένων τμημάτων της Π.Ε. Λασιθίου, πιστεύοντας ακράδαντα, ότι αποτελεί κατάφωρη αδικία και γενεσιουργό αιτία αισθημάτων αγανάκτησης και απογοήτευσης, για τους πολίτες του Λασιθίου, των οποίων τα τεκμηριωμένα αιτήματα για την δημιουργία των ανωτέρων τμημάτων, ενέταξε στον Πανεπιστημιακό χάρτη της Κρήτης, η Πρυτανική αρχή του ΕΛ. ΜΕ. ΠΑ., μέσα από διάλογο με τους Δήμους και αποδοχή από τους πολίτες.

Related posts

Εγκληματική ομάδα πούλησε και στην Κρήτη μέσω διαδικτύου ανύπαρκτα οχήματα!

admin

Συνεχίζουν οι αγρότες με κλείσιμο δρόμων ανά τακτά χρονικά διαστήματα

admin

Απόψε το ομορφότερο φεγγάρι του χρόνου

admin

Leave a Comment