Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Ιεράπετρα: Νέα κλοπή σε θερμοκήπιο – Σχεδόν ένας τόνος κηπευτικών έκανε «φτερά»

Νέο περιστατικό κλοπής σε θερμοκήπιο στο Στόμιο Ιεράπετρας

Δεν πίστευε στα μάτια του ένας 35χρονος αγρότης, ο οποίος πήγε ξημερώματα της παραμονής των Χριστουγέννων στο θερμοκήπιό του και διαπίστωσε ότι άγνωστοι είχαν εισέλθει στο θερμοκήπιο, σκίζοντας την πλαστική κάλυψη – από τη μια πλευρά – της καλλιέργειάς του και κλέβοντας μεγάλη ποσότητα κηπευτικών.

Οι άγνωστοι εισήλθαν στο θερμοκήπιο του νεαρού αγρότη κατά τις νυχτερινές ώρες της 23ης Δεκεμβρίου, που είχε Πανσέληνο, είχαν μαζέψει από την καλλιέργεια μίνι αγγουριού και μελιτζάνας, γύρω στα 500 με 1.000 κιλά κηπευτικών και έπειτα έγιναν… άφαντοι!

Σκέφτονται να πάρουν το νόμο στα χέρια τους

Το περιστατικό αυτό έρχεται να προστεθεί σε πολλά άλλα παρόμοια περιστατικά που έχουν σημειωθεί και φέτος στην ευρύτερη περιοχή της Ιεράπετρας, με τους αδίστακτους κλέφτες των κηπευτικών να μην έχουν ακόμη εντοπιστεί και να συνεχίζουν να δρουν ανενόχλητοι.

Οι ανυποψίαστοι αγρότες δηλώνουν ανυπεράσπιστοι, αλλά αποφασισμένοι πως εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους. Επειδή όλα τα κρούσματα έχουν σημειωθεί νύχτες με Πανσέληνο, τα επόμενα βράδια με Πανσέληνο, οι αγρότες σκέφτονται να κάνουν περιπολίες, προκειμένου να προστατεύσουν την περιουσία τους.

(Κεντρική φωτογραφία αρχείου)

Από:Πετάσης Νίκος

Related posts

Για ΒΟΑΚ και άλλα έργα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών στην Κρήτη

admin

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ, ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΣΤΡΟΠΕΚΑΚΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

admin

Ξεπερνούν το 1,5 εκατ. Ευρώ οι χρηματοδοτήσεις του ΥΝΑΝΠ για την ύδρευση του Δήμου Σητείας.

admin

Leave a Comment