Image default
ΑΡΧΙΚΗ

ΜΠΑΡΑΖ ΔΙΑΡΡΗΞΕΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

Η Ιεράπετρα τις τελευταίες μέρες έχει γίνει στόχος αργανωμενης σπειρας διαρρηκτων που χτυπά από τις 9:00 το βράδυ μέχρι τα ξημερώματα, σπίτια και μαγαζιά τα οποία βρίσκονται στην περίμετρο της πολης καθώς και στους κοντινούς οικισμούς της.
Το Τμήμα Ασφάλειας Ιεράπετρας και η Σήμανση, ερευνούν 10 τουλάχιστον περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών που έχουν καταγραφεί στην τοπική κοινότητα Αγίου Ιωάννου, στη Βαινια, στις Μπουντουλες, στις Εργατικές κατοικιες, και στη Γρα Λυγια.
Μικροκλοπες, μάλλον από σπείρες νεαρής ηλικίας, έχουν καταγραφεί  και μέσα στην πόλη της Ιεραπετρας.
Το Σάββατο από τις 9:00 το βράδυ μέχρι τις 4:00  τα ξημερώματα της Κυριακης διέρρηξαν ένα εξοχικό κέντρο στη Βαινια, σπάζοντας με επαγγελματικό τρόπο την κλειδαριά της κεντρικής εισόδου και αφαιρώντας 1500 ευρώ και μερικά μπουκάλια ουίσκι. Στον ίδιο οικισμό διέρρηξαν ένα ακόμα σπίτι και επίσης  άλλο ένα  στις Μπουντουλες, από όπου αφαίρεσαν χρυσαφικά και τηλεοράσεις.
Σε κάθε περίπτωση οι άνδρες της Σήμανσης προσπάθησαν να βρουν τα δαχτυλικα αποτυπώματα των δραστών που θα πρέπει να είναι πάνω από δύο  και χρησιμοποιούν τσιλιαδορο, ενώ λέγεται, ότι  σε αυτή την οργανωμένη σπειρα, υπάρχει και άρωμα γυναίκας.
Μετα τις διαρρηξεις και τις κλοπές σε Άγιο Ιωάννη Φερμα  Κουτδουναρι και Βαινια , οι συμμορίες χτύπησαν τη νύχτα της Παρασκευης από τις 21:00 εως τις 23:15 σε σπίτι στην περιοχή της Καλιθέας(εργατικές κατοικίες) βόρεια της Ιεραπετρας και τη νύχτα του Σαββάτου επέστρεψαν για να συνεχίσουν τις διαρρηξεις που είχαν προγραμματίσει στην τοπική κοινότητα Αγίου Ιωάννου, στον οικισμό της Βαινιας και στις Μπουντουλες που έχουν γίνει στόχος από πέρυσι.
Από  το σπίτι νεαρού γεωπόνουΥ όπου μπήκαν την περασμένη Παρασκευή πήραν χρυσαφικά αξίας περίπου 3000 ευρώ και εξαφανίστηκαν όταν άκουσαν τον ιδιοκτήτη του σπιτιού να επιστρέφει με το δίκυκλο του.
 Το θύμα μας ζήτησε να δημοσιεύουμε την εκκληση του προς κάθε ανυποψίαστο κατοικο της περιοχής. “Ασφαλίστε τα σπίτια σας και πάρτε μέτρα προφύλαξης.Αύριο θα είστε εσείς ο επόμενος στόχος”.
Η Ασφάλεια Ιεράπετρας έρευνα όλες τις υποθέσεις και είναι θέμα χρόνου να πιαστούν οι κακοποιοι και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη, αλλά είναι πολύ πιθανόν να
είναι περιφερομενοι κακοποιοι που μετακινούνται συνεχώς με ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα από πόλη σε πόλη, για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.
ΝΙΚΟΣ ΠΕΤΑΣΗΣ

Related posts

ΑΠΟΨΕ Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΕΛΑΦΙΟΥ

admin

ΥΨΗΛΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ  ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΥΣΩΝΑ

admin

Κανένα σχολείο στο Νόμο Λασιθίου στα «Σχολικά Γεύματα».

admin

Leave a Comment