Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Νέοι Αγρότες | Παραδόθηκε η δισκέτα στην Πειραιώς, γίνεται η πρώτη πίστωση πριμ, μέχρι Παρασκευή άπαντες

Στην Τράπεζα Πειραιώς βρίσκεται η δισκέτα των πληρωμών για τους Νέους Αγρότες 2022 με τα χρήματα να εμφανίζονται στους λογαριασμούς σήμερα ή αύριο το πολύ και στις υπόλοιπες τράπεζες μετά από μία εργάσιμη.

Για το συγκεκριμένο στάδιο προς το παρόν έχει επιβεβαιώσει η Κεντρική Μακεδονία, ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα πραγματοποιηθούν οι πληρωμές σε 8 περιφέρειες της χώρας.

Υπενθυμίζεται ότι από τις 2 Αυγούστου έχουν εκδοθεί οι αποφάσεις «Έγκριση διάθεσης πίστωσης» για τις παρακάτω περιφέρειες:

Δυτική Ελλάδα: 33.150.250 ευρώ

Κρήτη: 39.810.750,00 ευρώ

Θεσσαλία: 29.041.250 ευρώ

Ανατολική Μακεδονία & Θράκη: 22.760.500 ευρώ

Δυτική Μακεδονία: 22.317.750 ευρώ

Στερεά Ελλάδα: 21.416.500 ευρώ

Ήπειρος: 16.364.250 ευρώ

Κεντρική Μακεδονία: 38.512.250 ευρώ

Συνολικά θα πληρωθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας 8.462 Νέοι Αγρότες

Αναφορικά με τις ενστάσεις, σύμφωνα με πληροφορίες προς το παρόν δεν έχει ανοίξει το σύστημα για την αξιολόγησή τους. Πηγές από την Περιφέρεια, κάνουν λόγο για έναν πολύ μεγάλο όγκο δουλειάς, με τις πληρωμές αυτές να δρομολογούνται το νωρίτερο για τον Οκτώβριο. Νωρίτερα ίσως δουν τα χρήματα οι εν δυνάμει δικαιούχοι, δηλαδή όσοι παρέδωσαν τα δικαιολογητικά που χρώσταγαν. Κατά μέσο όρο έχει κρατηθεί ένα 10% περίπου των κονδυλίων για να εξυπηρετηθούν οι συγκεκριμένες κατηγορίες υποψήφιων Νέων Αγροτών.

Σε Πελοπόννησο, Αττική, Ιόνια νησιά έχουν εκδοθεί προς το παρόν οι αποφάσεις διοικητικού ελέγχου και δεν έχουν έχουν ξεκινήσει οι ενστάσεις. Σε Βόρειο και Νότιο Αιγαίο ακόμη δεν έχει βγει ούτε καν η αρχική λίστα. Ως εκ τούτου, ακόμη δεν μπορεί να υπάρξει κάποιο σαφές χρονοδιάγραμμα πληρωμών, αν και φαίνεται πως ο Αύγουστος θα «χαθεί» για τις παραπάνω πέντε Περιφέρειες.  (agronews.gr)

Related posts

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

admin

Με επιτυχια απο Περιφερεια Κρήτης και Δήμο η συνδιοργανωςη στο Ηράκλειο του Παγκόσμιου κυπέλου ξιφασκίας νέων ανδρών με νέο “ραντεβου” του χρόνου.

admin

Παραστάσεις Εκείνος και Εκείνος

admin

Leave a Comment