Image default
ΑΡΧΙΚΗ

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

                 
Οι επαναληπτικές εκλογές τελείωσαν στην Ιεράπετρα , με την πανηγυρική  επανεκλογή του νυν δημάρχου Ιεράπετρας Θεοδόση Καλαντζάκη για άλλα 4 χρόνια.
Σε αυτή τη νέα δεύτερη  τετραετία ο Θεοδόσης Καλαντζάκης, καλείται , για να διοικήσει το Δήμο Ιεράπετρας και έχοντας εκλέξει τους 10 από τους 27 δημοτικούς συμβούλους , να συνεργαστεί με τις  έξι παρατάξεις   της μειοψηφίας, τουλάχιστον στα μείζονα ζητήματα που απασχολούν το μεγαλύτερο Δήμο του Ν Λασιθίου, και ενδεχομένως να δώσει ρόλους και  θέσεις ευθύνης, σύμφωνα με τον «Κλεισθένη» και σε δημοτικούς συμβούλους,  που δεν έχουν εκλεγεί με την παράταξη του «Ιεράπετρα Νέα Πορεία».
Για να μπορεί να έχει την πλειοψηφία στην λήψη των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου που θα αφορούν στα σοβαρά θέματα του Δήμου,  ο επανεκλεγείς δήμαρχος , θα χρειαστεί την στήριξη τουλάχιστον άλλων τεσσάρων δημοτικών συμβούλων από τις 6 παρατάξεις της μειοψηφίας.
Οι πρώτες δηλώσεις των δύο μονομάχων των επαναληπτικών εκλογών της  Ιεράπετρας, δίνουν την ελπίδα στους δημότες , ότι,  τουλάχιστον οι προθέσεις του Θεοδόση Καλαντζάκη και του Αντώνη Πετρά, δείχνουν διάθεση συνεργασίας για το καλό του τόπου.
Από την πλευρά της παράταξης «Ιεράπετρα Δήμος Πρότυπο»  πολύ νωρίς  και λίγο πριν τις 9.00 το βράδυ της Κυριακής , έγινε αποδεκτό το αποτέλεσμα που έδινε τη νίκη στην παράταξη του νυν δημάρχου Θεοδόση Καλαντζάκη,  και με την εκτίμηση ότι δεν θα μπορέσει να ανατραπεί  το αποτέλεσμα , ακόμα και μετά την ενσωμάτωση των υπόλοιπων εκλογικών τμημάτων που δεν είχαν ενσωματωθεί, μέχρι εκείνη τη στιγμή,  ο Αντώνης Πετράς και οι στενοί του συνεργάτες περπάτησαν μέχρι το εκλογικό κέντρο του νικητή των εκλογών,  για  να τον συγχαρούν και να του ευχηθούν καλή επιτυχία στη νέα του τετραετή θητεία.
 Ο Θεοδόσης Καλαντζάκης αγκαλιάστηκε με τον Αντώνη Πετρά και ζήτησε από τον συγκεντρωμένο κόσμο, έξω από  το εκλογικό του κέντρο, να χειροκροτήσει τον «αντίπαλο» του  και τους συνεργάτες του, λέγοντας ότι τώρα θα πρέπει να ξεχάσουμε την προεκλογική περίοδο και να κοιτάξουμε το μέλλον της Ιεράπετρας και των χωριών της.
 «Ευχαριστώ τους συμπολίτες μας και τη δημοτική μου ομάδα που στήριξαν την προσπάθειά μας και μας έδωσαν μία μεγάλη νίκη για να συνεχίσουμε για άλλα τέσσερα χρόνια το δημοτικό μας έργο.  Στη νέα αυτή θητεία όπως επιβάλλει ο «Κλεισθένης», θα πορευτούμε με τη συνεργασία όλων των δημοτικών παρατάξεων, για το συμφέρον του Δήμου και των δημοτών μας», δήλωσε ο επανεκλεγείς δήμαρχος Θεοδόσης  Καλαντζάκης.
«Δώσαμε ένα ωραίο, τίμιο αγώνα. Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που προσδοκούσαμε, αλλά καταφέραμε να φτιάξουμε μία πολύ δυνατή ομάδα, η οποία θα συνεχίσει να εργάζεται συμπαγής και ενωμένη για την επίλυση των προβλημάτων όλου του δήμου της Ιεράπετρας. Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με την παράταξη του κ. Καλαντζάκη, προς το συμφέρον όλων των δημοτών», είπε μεταξύ άλλων από την πλευρά του  ο κ. Αντώνης Πετράς, ενώ στο εκλογικό του κέντρο ,  δεχόταν τα συγχαρητήρια για τον ωραίο του αγώνα από συνεργάτες, συνδημότες  και φίλους του.
Λίγο νωρίτερα επισκέφτηκε στην αίθουσα υποδοχής των αποτελεσμάτων και των πρακτικών των εκλογών, τους εργαζόμενους δημοτικούς υπαλλήλους , θέλοντας να τους ευχαριστήσει για την προσπάθεια που κατέβαλαν ώστε  να διεξαχθούν απρόσκοπτα οι εκλογές .
  Με ενθουσιασμό υποδέχτηκαν οι υποστηρικτές του Θεοδόση Καλαντζάκη την επανεκλογή του και τη νίκη της παράταξης «Ιεράπετρα Νέα Πορεία», που δίνει τη δυνατότητα στον επανεκλεγέντα να συνεχίσει με συνεργασίες  και να ολοκληρώσει το δημοτικό έργο που ξεκίνησε πριν από 4,5 χρόνια.
Και οι δύο «μονομάχοι» μέχρι το βράδυ της Κυριακής , δεσμεύτηκαν ότι η συνεργασία τους στο Δημοτικό Συμβούλιο θα είναι δημιουργική και προς το συμφέρον των μεγάλων υποθέσεων που απασχολούν όλο το δήμο.

Related posts

«Προγραμματισμός εμβολιασμών κατά του COVID-19 στους τέσσερις Νομούς της Κρήτης»

admin

Η ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΦΩΝ ΤΖΕΒΕΛΕΚΑΚΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ!!!

admin

Σήμερα, ημέρα Πέμπτη, θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία λόγω θυελλωδών ανέμων.

admin

Leave a Comment