Image default
ΑΡΧΙΚΗ

 ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ 74ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

Ο 74χρονος συνταξιούχος διοικητικός υπάλληλος του Γενικού Νοσοκομείου Ιεράπετρας Γιώργος Μανιαδακης,  βρήκε και παρέδωσε στο Α.Τ. Ιεράπετρας ένα γεμάτο με χαρτονομισματα και καρτες πορτοφόλι , το οποίο λίγο αργότερα παραδόθηκε από τους αστυνομικους στο νεαρό κάτοχο του.

Ο Γιώργος Μανιαδακης μας είπε ότι,  ” το βρήκα στη μέση του δρόμου στον επαρχιακό Ιεραπετρας-Παχιας Αμμου  πιο πανω απο τις ελαιοδεξαμενες, το απόγευμα του Μ.Σαββάτου και ανοίγοντας το,  είδα οτι είχε μέσα πολλά λεφτά και πολλές κάρτες.

Χωρίς να σκεφτώ ούτε μια στιγμή να τα κρατήσω,  πήγα και τα παρέδωσα στο Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας, όπου ο αξιωματικός Υπηρεσίας δεν πίστευε στα μάτια του. Απο έναν αριθμο κινητού τηλεφωνου  που είχε μέσα στο πορτοφόλι,  οι αστυνομικοί βρήκαν τον κάτοχό του, ένα νεαρό παιδί ιδιωτικό υπάλληλο σε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που ήρθε αμέσως και το παρελαβε. Η χαρά στα μάτια αυτού του παιδιου ήταν η αμοιβή μου και η ηθική μου ικανοποίηση, λίγο πριν την Ανάσταση του Κυριου”, μας είπε ο κ Γιώργος Μανιαδακης.

Ο νεαρός ιδιωτικός  υπάλληλος  Nικος Γερομαρκακης  που ειχε παρει εκεινη τη μερα τον μισθο του ευχαρίστησε με το δικό του τρόπο τον κ  Γιωργο Μανιαδακη.

“Ο κ. Γιώργος Μανιαδακης έδειξε με την πράξη του,  ότι στις μέρες μας υπάρχει ακόμη ανθρωπιά. Έγινε το παράδειγμα προς μίμηση για όλους εμάς τους νέους, που θέλουμε να διατηρήσουμε το ήθος και τις αξίες της πραγματικής αλληλέγγυας κοινωνιας”, μας είπε ο νεαρός Νίκος Γερομαρκακης.

ΝΙΚΟΣ ΠΕΤΑΣΗΣ

Related posts

Οι εργάτες γης που με τον ιδρώτα τους έγιναν αφεντικά στην Ιεράπετρα

admin

Φωτιά στον Περιστερά.

admin

ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ” ΔΗΘΕΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ”

admin

Leave a Comment