Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Πλήθος κόσμου στην κεντρική προεκλογική ομιλία του Γ. Πλακιωτάκη στον Άγιο Νικόλαο:  Η αυτοδυναμία είναι το μέσο για να διασφαλίσουμε τη σταθερότητα

Εκατοντάδες κόσμου γέμισαν την πλατεία μπροστά από τη Λίμνη Βουλισμένη, στον Άγιο Νικόλαο, στην τελευταία μεγάλη προεκλογική ομιλία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και βουλευτή ΝΔ, Λασιθίου, Γιάννη Πλακιωτάκη, μετά τις εξίσου επιτυχημένες σε Σητεία, Ιεράπετρα και Αθήνα.

Ο κ. Πλακιωτάκης, συνοδευόμενος από την σύζυγό του Αφροδίτη Δωρίτη, απευθύνθηκε στους πολίτες του νομού Λασιθίου, ζητώντας τους την ανανέωση της εμπιστοσύνης στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, και τη νίκη της παράταξης στο νομό Λασιθίου. Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, αναφέρθηκε εκτενώς στο έργο της κυβέρνησης τα τελευταία 4 χρόνια, η οποία παρά τις αντιξοότητες και τις παγκόσμιες κρίσεις που αντιμετώπισε, κατάφερε και ήταν συνεπής στις δεσμεύσεις, ενώ στη συνέχεια, σημείωσε τα πολύ σημαντικά έργα σε όλα τα επίπεδα, που είναι σε εξέλιξη στον νομό Λασιθίου αλλά και τον Άγιο Νικόλαο. Έργα που συνολικά ξεπερνούν τα 500 εκατ. ευρώ.  

«Την Κυριακή», τόνισε, «απορρίπτουμε την επιστροφή στο αποτυχημένο και επικίνδυνο κυβερνητικό παρελθόν του ΣΥΡΙΖΑ. Επιλέγουμε τη  σταθερότητα, την ασφάλεια, την ανάπτυξη, τη στήριξη της κοινωνίας, την ισχυρή Ελλάδα, που διασφαλίζει η Νέα Δημοκρατία», και πρόσθεσε:

«Η εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου είναι καθοριστική. Το αποτέλεσμα πρέπει να διαμορφώσει τις προϋποθέσεις για την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας, στη δεύτερη εκλογική αναμέτρηση που θα ακολουθήσει, με το σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής.  Δεν χωρά, συνεπώς, χαλαρότητα, ψήφος διαμαρτυρίας, ή αποχή. Η Νέα Δημοκρατία στοχεύει στο υψηλότερο δυνατό ποσοστό, ποσοστό που θα αποτελέσει, ταυτοχρόνως,  εφαλτήριο που οδηγεί στην αυτοδυναμία. Για εμάς, η αυτοδυναμία δεν είναι αυτοσκοπός. Είναι μέσο, για να διασφαλίσουμε τη σταθερότητα. Μέσο, για να συνεχίσει η χώρα μας τη θετική της πορεία και να διασφαλίσουμε όσα θετικά πετύχαμε τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και να προχωρήσουμε σε αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, εκεί που χρειάζεται ακόμα να γίνουν».

Related posts

Υπέστη θρομβώσεις μετά τον εμβολιασμό – Μόλις το Σάββατο εστάλη η “κίτρινη” κάρτα στον ΕΟΦ

admin

ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ 4η AGROEXPO 2021.

admin

Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Πουλόπουλος

admin

Leave a Comment