Image default
ΑΡΧΙΚΗ

ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΙ ΕΦΕΤΟΣ ΣΤΑ ΛΥΚΕΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ   ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Με χαμόγελα ικανοποίησης και ανακούφισης υποδέχτηκαν στην Ιεράπετρα μαθητές γονείς και καθηγητές τις βάσεις εισαγωγής των νέων φοιτητών  στα  Ελληνικά Πανεπιστήμια, έπειτα απο μια δύσκολη και εξαιρετικά απαιτητική χρόνια που είχε τα ιδιαίτερα προβλήματα της λόγω της πανδημίας. 

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ(18912) «Με γεμίζει χαρά και ικανοποίηση ότι είμαι ο πρώτος σε επιδόσεις από την Ιεράπετρα με 18912 μόρια. Στόχος μου ήταν η είσοδος μου στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας και τελικά με ανακούφιση και ανυπομονησία πότε θα ξεκινήσουν τα μαθήματα στο Πανεπιστήμιο, είδα σήμερα ότι τα κατάφερα και πέρασα στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας. Οι σπουδές στην Οικονομία έχουν μέλλον και προοπτική καθώς και μια σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση».

ΜΠΑΜΠΑΛΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ(16695)

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη με την επίδοση μου. Στόχος μου ήταν  οι σπουδές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθήνας η Ρεθύμνου. Κατάφερα να εισαχθώ στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας που ήταν η πρώτη επιλογή μου,  στο τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών. Πιστεύω ότι η φοιτητική ζωή στην Αθήνα θα είναι ενδιαφέρουσα αρκεί να ξεπεραστούν όλα τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει και στην τριτοβάθμια εκπαίδευση η πανδημία».

ΚΡΑΣΣΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΑΝΤΙΓΟΝΗ(16509)

«Είχα πετύχει με τα 16509 μόρια μια αξιοπρεπή επίδοση  , και κατάφερα να εισαχθώ στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πειραιά ΠΑΠΕΙ ΣΤΟ Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Πήγαμε και βρήκαμε ήδη σπίτι κοντά στο Πανεπιστήμιο και περιμένουμε με αγωνία να ξεκινήσει το πρώτο Ακαδημαϊκό έτος. Πιστεύω ότι στην αρχή η φοιτητική ζωή θα είναι λίγο παράξενη μέχρι να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα , με την ελπίδα ότι θα έχει περάσει μέχρι τότε η πανδημία»

ΜΗΛΑ ΜΑΡΙΑ(15903)

«Με 15903 μόρια κατάφερα να περάσω στη σχολή της πρώτης μου επιλογής που  είναι το Φυσικό του Ηρακλείου. Δεν πιέστηκα ιδιαίτερα στις εξετάσεις και δεν είχα καθόλου άγχος όλη τη χρονιά . Πιστεύω ότι η φοιτητική ζωή στην πόλη του Ηρακλείου θα είναι συναρπαστική και η επιστήμη της Φυσικής που διάλεξα να σπουδάσω θα ανοίξει τους ορίζοντες μου για νέους στόχους. Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια μου,  τους καθηγητές μου και τους φίλους μου για την ψυχολογική στήριξη».

 ΔΡΙΜΤΖΙΑ ΑΝΝΑ(13812)

«Τελικά ήταν αρκετά τα 13812 μόρια που συγκέντρωσα, για να περάσω στο τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου της Αθήνας που ήταν και η πρώτη μου επιλογή. Οι σπουδές και η φοιτητική ζωή στη χαοτική Αθήνα κρύβουν παγίδες  και για το λόγο αυτό θεωρώ ότι εμείς οι νέοι φοιτητές , θα πρέπει για να μη ξεφύγουμε από το στόχο μας να θυμούμαστε το παν μέτρον άριστον .Ευχαριστώ τους γονείς μου , τους καθηγητές και τους φίλους μου,  που με στήριζαν στα  δύσκολα»

ΠΕΡΒΟΛΑΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ(18521)

«Είχα συγκεντρώσει 18.521 μόρια  με τα οποία πέρασα σε πολύ καλή σειρά στην Ιατρική Σχολή Ηρακλείου Διάβαζα με μεθοδικότητα χωρίς υπερβολές και χωρίς να στερηθώ πολλά.

Φαντάζομαι ότι η φοιτητική ζωή θα έχει πάρα πολύ διάβασμα αλλά θα έχει και καλοπέραση, διασκέδαση και εκδρομές σε όλη την Κρήτη. Ευχαριστώ τους γονείς μου και τους φίλους μου για την ψυχολογική κυρίως υποστήριξη, αλλά και τους καθηγητές μου που με βοήθησαν να επιτύχω».

ΒΕΝΙΤΟΥΡΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ(17881)

«Ήξερα ότι έχω γράψει καλά και πίστευα ότι θα τα καταφέρω να περάσω στη σχολή Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής στο Αιγάλεω. Τελικά πέρασα 2η με τα  17881 μόρια που συγκέντρωσα και είμαι πολύ  ευχαριστημένη. Η φοιτητική ζωή έχει σίγουρα αρκετό διάβασμα και διασκέδαση με μέτρο και ισορροπία. Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια μου τους καθηγητές μου και τους φίλους μου για τη  στήριξη τους».

ΓΙΑΝΝΙΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ(16835)

«Ήμουν από την αρχή πολύ ευχαριστημένος με τα 16835 μόρια καθώς με βοήθησαν να περάσω  στο τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και επιστήμης Τεχνολογίας των Υπολογιστών , που ήταν ο στόχος μου .

Φαντάζομαι ότι η φοιτητική ζωή θα έχει καλοπέραση , καινούργιους φίλους παρέες και διασκέδαση,  αλλά πάνω από όλα διάβασμα γιατί η σχολή που επέλεξα είναι απαιτητική.

Ευχαριστώ όλους τους καθηγητές μου , την οικογένεια μου  και τους φίλους μου για την υποστήριξη»

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΖΗΣΗΣ(18386)

«Με ενδιέφεραν  οι σχολές της Ιατρικής και της Φαρμακευτικής τελικά πέρασα στη σχολή της πρώτης μου επιλογής που ήταν η Ιατρική Ηρακλείου. Συμβουλεύω τα νέα παιδιά που θα ακολουθήσουν τα επόμενα χρόνια ,  να  κάνουν αυτό που θέλουν, να μην ακούν κανένα  και να μη φοβηθούν να ξανά προσπαθήσουν αν κάτι δεν πάει καλά. Ευχαριστώ για τη στήριξη  όλους τους καθηγητές μου , την οικογένεια μου  και τους φίλους μου»

 ΚΟΝΤΟΠΟΔΗ ΑΝΝΑ(17281)

«Συγκέντρωσα αρκετά μόρια που  με βοήθησαν  να εισαχθώ στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Αθήνας. Είμαι ευχαριστημένη γιατί αυτό ήταν το όνειρο μου.

 Είχα καλό πρόγραμμα στο διάβασμα μου παρά τις δυσκολίες με την εξ΄ αποστάσεως εκπαίδευση. Έβρισκα και ελεύθερο χρόνο για βόλτες με την παρέα μου.

 Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια μου και τους καθηγητές μου για την υποστήριξη τους.»

ΓΙΑΝΝΙΚΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ(17910)

«Στόχος μου ήταν η Οδοντιατρική Σχολή την οποία έχασα για λίγα μόρια. Πέρασα στη σχολή της δεύτερης επιλογής μου με τα 17910 μόρια  που είναι η Φαρμακευτική Αθήνας. Επειδή λένε πως κάθε εμπόδιο σε καλό,  θα φοιτήσω στο πρώτο έτος και του χρόνου θα σκεφτώ αν θα ξανα προσπαθήσω  για την Οδοντιατρική. Τη φοιτητική ζωή στην Αθήνα τη φαντάζομαι υπέροχη και ευχαριστώ πολύ τους γονείς μου, τους καθηγητές μου και τους πολύ στενούς μου φίλους που ήταν πάντα δίπλα μου».

ΞΕΝΙΚΑΚΗ ΓΩΓΩ(18089)

« Κατάφερα να περάσω στη Φαρμακευτική σχολή της Αθήνας και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη.

Θεωρώ ότι η Φαρμακευτική θα μου εξασφαλίσει μια σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση και πιστεύω ότι η φοιτητική ζωή στην Αθήνα θα είναι συναρπαστική. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους γονείς μου για τη στήριξη καθώς και τους καθηγητές μου  και όλους μου τους φίλους».

ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ(17408)

«Τελικά πήγαν όλα καλά και είμαι απόλυτα ικανοποιημένη με την εισαγωγή μου  στο τμήμα Φυσικής του Ηρακλείου.

Ευχαριστώ πάρα πολύ  τους γονείς μου και τους φίλους μου για την ψυχολογική κυρίως υποστήριξη, αλλά και τους καθηγητές μου που με βοήθησαν να πετύχω».

ΨΙΛΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ.

“Πέρασα στη σχολή Επιστημών της Προσχολικής  Αγωγής και Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού στη Ρόδο. Είχα άγχος μέχρι να ανακοινωθούν οι βάσεις αλλά τελικά όλα πήγαν  καλά και το όνειρο μου γίνεται πραγματικότητα.

Η φοιτητική ζωή στην πανέμορφη Ρόδο πιστεύω ότι θα περάσει ευχάριστα με αρκετό και ποιοτικό διάβασμα φυσικά,  αλλά και με διασκέδαση στο μέτρο του δυνατού.

Ευχαριστώ όλους εκείνους που πίστεψαν ότι μπορώ να τα καταφέρω. Τους γονείς μου τους καθηγητές μου και τους στενούς μου φίλους”.

ΚΟΥΓΙΟΥΜΟΥΤΖΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΣΠΥΡ.

“Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος  απο την εισαγωγή μου στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής στο Αιγάλεω.

Σήμερα ολοκληρώθηκε ένας κύκλος της μαθητικής μου ζωής και ξεκινά ο επόμενος κύκλος της φοιτητικής μου ζωής . Πιστεύω ότι θα είναι ήρεμα τα φοιτητικά μου χρόνια στην Αθήνα με προσπάθεια και διάβασμα για να είμαι συνεπής στις υποχρεώσεις μου σαν φοιτητής , σίγουρα όμως θα έχει και την απαραίτητη διασκέδαση με την παρέα μου.

Ευχαριστώ τους γονείς μου και τους καθηγητές μου για την υποστήριξη τους”.

ΑΡΧΑΓΓΕΛΙΔΗ ΑΝΝΑ

“Είμαι πολύ χαρούμενη που καταφέρνω να περάσω σε καλή σειρά στη σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στην Αθήνα. Νοιώθω την απόλυτη  ικανοποίηση γιατί πέτυχα ένα στόχο που είχα βάλει απο τα γυμνασιακά μου χρόνια. Δεν σκεπτόμουν τίποτε άλλο.

Είχα πολύ καλούς καθηγητές και τους ευχαριστώ όλους,  καθώς επίσης και τους γονείς μου για την υπομονή και την στήριξη τους”. 

Related posts

Γεωργαντάς: Fuel pass για λιπάσματα – Επιδότηση σε αγρότες για αγορά γης

admin

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, υπόθεση καλλιέργειας φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης

admin

Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (25/3) στην Κρήτη. Κοντά στο Ηράκλειο το επίκεντρο.

admin

Leave a Comment