Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Σητεία: Αυξάνονται οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικων από καθηγητή

Με πολύ προσοχή διερευνά οι αστυνομία και οι δικαιοσύνης τις καταγγελίες που έχουν γίνει σε βάρος καθηγητή σε ιδιωτική δομή από πρώην μαθήτριές του, η μία εκ των οποίων είναι ανήλικη αυτή τη στιγμή

Νέα υπόθεσης σεξουαλικής παρενόχλησης μαθήτριας από καθηγητή της ήρθε στο φως σήμερα, η οποία σημειώθηκε στην Κρήτη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι, η 18χρονη σήμερα καταγγέλλουσα ισχυρίζεται ότι δέχθηκε προτάσεις σεξουαλικού περιεχομένου από πρώην καθηγητή της.

Ειδικότερα, με πολύ προσοχή διερευνά η αστυνομία και η δικαιοσύνη τις καταγγελίες που έχουν γίνει σε βάρος καθηγητή σε ιδιωτική δομή από πρώην μαθήτριές του, η μία εκ των οποίων είναι ανήλικη αυτή τη στιγμή.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά αυτή την στιγμή σε βάρος του καθηγητή, υπάρχουν καταγγελίες για ασελγείς χειρονομίες και πράξεις οι οποίες φέρεται να έχουν γίνει το 2018, ωστόσο η καταγγελία έγινε επισήμως τέλη Μαΐου του 2022.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η ανήλικη καταγγέλλουσα ισχυρίζεται ότι δέχτηκε προτάσεις σεξουαλικού περιεχομένου από τον πρώην καθηγητή της. Ο 41χρονος φέρεται να ασέλγησε σε βάρος της, χειρονομώντας και κάνοντάς της προτάσεις σεξουαλικής φύσεως.

Η κοπέλα φέρεται να εκμυστηρεύτηκε σε πρόσωπο εμπιστοσύνης της τη συμπεριφορά του κατηγορουμένου και εκείνο το πρόσωπο κινητοποίησε τις Αρχές με την υπόθεση να έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, εκτός από την επίσημη καταγγελία της ανήλικης, υπάρχουν και άλλες δύο περιπτώσεις που διερευνούν αυτή την στιγμή οι αρχές, ενώ για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Την ώρα που από την πλευρά του ο καθηγητής αρνείται τα όσα του αποδίδονται, η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λασιθίου κρατά χαμηλούς τόνους προς το παρόν συνεχίζοντας την έρευνα με πάρα πολύ προσοχή και με δεδομένο ότι ο καθηγητής είναι εν ενεργεία.

Newsroom

Related posts

ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ …ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΤA;

admin

Κίνδυνος Πυρκαγιάς πολύ υψηλόςαύριο Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023 για όλη την Κρήτη

admin

ΕΣΤΙΕΣ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΟΙ  ΜΙΚΡΕΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ

admin

Leave a Comment