Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Συλλογή και αποστολή τροφίμων και κηπευτικών σε οργανώσεις αλληλεγγύης .

Θέμα: Συλλογή και αποστολή τροφίμων και κηπευτικών σε οργανώσεις αλληλεγγύης .

Πρώτη αποστολή στον « Ο Άλλος Άνθρωπος» Σάββατο 2/5

Δεύτερη αποστολή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7/5/2020.

 

Η αλληλεγγύη και το Καερέτι ξαναγίνονται αναγκαία στην νέα κρίση που προκαλεί η πανδημία του Κωρονοϊού. Χιλιάδες άνθρωποι μένουν χωρίς δουλειές, δεκάδες επιχειρήσεις κινδυνεύουνε με κλείσιμο. Η συνδρομή της πολιτείας θα είναι σταγόνα στον ωκεανού . Η συμβολή των οργανώσεων αλληλεγγύης και η αλληλοβοήθεια μεταξύ των πολιτών θα καλύψει έστω ένα μικρό μέρος της ανάγκης.

Ο Ιστός σε αυτή την μάχη θα είναι ενεργός.

Ήδη ξεκινήσαμε αυτήν την προσπάθεια σε συνεργασία με σουπερμάρκετ και συνεταιρισμούς της περιοχής μας.  Ήδη υπάρχει μια κούτα αλληλεγγύης στο ΣΥΝΚΑ της Κάτω Μεράς, για συλλογή τροφίμων.

Όσοι θέλουν να βοηθήσουν αυτή την προσπάθεια μπορούν να έρθουν σε επαφή μαζί μας στα τηλέφωνα 6947894562, 6980627021, 6981805487 και 6974608060, ή με μήνυμα στο messenger του Ιστού. Με τον ίδιο τρόπο μπορούν να έρχονται σε επαφή μαζί μας όσοι θα έχουν ανάγκη στήριξης.

Ως πρώτη πράξη αλληλεγγύης έχουμε επιλέξει να στηρίξουμε την προσπάθεια της οργάνωσης ” Ο Άλλος Άνθρωπος” που μαγειρεύει και μοιράζει εκατοντάδες γεύματα καθημερινά στην Αθήνα.

Η πρώτη αποστολή έγινε το Σάββατο 3 Μαΐου. Και ήταν επιτυχής!!

Ευχαριστούμε τον κόσμο που πρόσφερε τρόφιμα, τον συνεταιρισμό “Ανατολή” για την προσφορά κηπευτικών, το ΣΜ ΣΥΝΚΑ που μας επέτρεψε να τοποθετήσουμε κούτα όπου τοποθετούν προϊόντα, όσοι θέλουν να προσφέρουν και το πρακτορείο μεταφορών Γιώργου Πετράκη που τα μετέφερε στην Αθήνα.

Πάμε γερά! Την επόμενη  Πέμπτη θα γίνει η δεύτερη αποστολή.

Όσοι θέλουν να συνδράμουν στην προσπάθεια μας αυτή, μπορούν να τοποθετήσουν προϊόντα (τρόφιμα και είδη μαγειρικής) στην κούτα αλληλεγγύης που συνεχίζει να υπάρχει στο ΣΜ ΣΥΝΚΑ στην Κάτω Μερά. Η να μας τα φέρουν στον Ιστό (Ψυλλινάκη 7) την Πετάρτη και Πέμπτη από 10.00-14.00 . Η Αλληλεγγύη το στήριγμα της κοινωνίας μας!!!

Related posts

Δελτίο Αδικημάτων ΓΕΠΑΔ Κρήτης 29.07.2020 (παραβάσεις Ν. περί ναρκωτικών ουσιών)

admin

Η ΟΚΔΕ στις εκλογές της 25ης Ιουνίου

admin

Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για το παιδί που δίνει τη δική του μάχη στο ΠΑΓΝΗ

admin

Leave a Comment