Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συναντήσεις του Δημάρχου Ιεράπετρας στην Αθήνα για έργα, μελέτες και χρηματοδοτήσεις

Την Αθήνα επισκέφθηκε αυτήν την εβδομάδα ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, προκειμένου να πραγματοποιήσει μια σειρά προγραμματισμένων συναντήσεων με αρμόδιους κυβερνητικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος πραγματοποίησε συναντήσεις στα γραφεία της αντιπροεδρίας της Κυβέρνησης, στο υπουργείο εσωτερικών όπου συναντήθηκε με τον υπουργό κ. Χαρίτση, στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων όπου συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα κ. Κασίμη, στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη όπου συναντήθηκε με τον Προϊστάμενο του Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη, στο Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (για το ΕΠΠΕΡΡΑ) και στις Κτιριακές Υποδομές ΑΕ  που αποτελούντον ενιαίο κατασκευαστικό φορέα του ελληνικού κράτους για όλες τις δημόσιες κτιριακές υποδομές όπου συναντήθηκε με τον Διευθύνων Σύμβουλο κ. Χαρωνίτη.

Οι επαφές που έγιναν, αφορούσαν την πορεία έργων, την ωρίμανση μελετών αλλά και τη διεκδίκηση νέων χρηματοδοτήσεων, με έμφαση κυρίως στα έργα αντιμετώπισης της λειψυδρίας, τα κτιριακά έργα και νέα έργα αναπτυξιακού χαρακτήρα για τον Δήμο Ιεράπετρας.

 

Related posts

ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ Ο ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΑΤΩ ΧΩΡΙΟΥ

admin

Δολοφονία καρδιολόγου στη Σητεία: Είχαν προσχεδιάσει το έγκλημα

admin

Εργαστήρι κεραμικής στο Κεντρί

admin

Leave a Comment