Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τα σόγια του γαμπρού και της νύφης πλακώθηκαν στο ξύλο και ο γάμος έγινε παρουσία αστυνομίας

Γάμος με συνοδεία της ΕΛΑΣ: Ένα απίστευτο και όμως ελληνικό (σ.σ. και αληθινό_ περιστατικό έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο (σ.σ. 22 Αυγούστου του 2020). Το συγκεκριμένο περιστατικό έχει σχέσει με ένα γάμο. Όσον αφορά το ιερό μυστήριο της Εκκλησίας, εκείνο έλαβε χώρα σε χωριό από τα Καλάβρυτα Αχαΐας.

Γάμος με συνοδεία της ΕΛΑΣ: Τι συνέβη

Σύμφωνα με το tempo24news το ζευγάρι περίμενε πώς και πώς τη μέρα που θα πήγαιναν στην εκκλησία του χωριού, με τις ευχές όλων των καλεσμένων, συγγενών και φίλων. Μόνο που οι συγγενείς… δεν πήγαν! Κι όχι μόνο, αυτό, αλλά το ζευγάρι συνόδευσε στον μικρό Ιερό Ναό η αστυνομία. Μάλιστα οι αστυνομικοί παρέμειναν σε όλη τη διάρκεια του μυστηρίου και απ ότι φάνηκε ήταν οι μοναδικοί καλεσμένοι που ευχήθηκαν στο ζευγάρι βίον ανθόσπαρτον!

Και όχι, δεν έφταιγε ο κορωνοϊός. Ενώ έφτανε η μεγάλη στιγμή έφτανε και το στο χωριό, θα είχαν χαρές, το σόι του γαμπρού και το σόι της νύφης πιάστηκαν στα χέρια! Τα αίματα άναψαν για τα καλά και μάλιστα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, δύο ημέρες πριν το γάμο, βγήκαν και … μαχαίρια. Η ένταση μεταξύ των δύο σογιών, ήταν τόσο μεγάλη που κανείς δεν μπορούσε να ηρεμήσει κανέναν.

Ο γάμος, όμως έγινε κανονικά. Μόνο έγινε υπό την αυστηρή επιτήρηση της ΕΛ.ΑΣ, η οποία και συνόδευσε το ζευγάρι στην εκκλησία αλλά και παρέμεινε εκεί δίπλα τους, μέχρι να τελειώσει το μυστήριο. Στην εκκλησία εκτός από τους αστυνομικούς, παρευρέθηκαν, φυσικά οι κουμπάροι και μερικοί φίλοι του ζευγαριού.

Related posts

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΒΑΓΓΕΛΗ ΖΑΧΑΡΗ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗ

admin

admin

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΑΚΗ ΚΑΙ ΛΟΥΤΣΕΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΠΔΔ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

admin

Leave a Comment