Image default
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το μήνυμα των παικτών Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού: «Δεν είμαστε αντίπαλοι, είμαστε συναγωνιστές»

Το αιώνιο ντέρμπι της Κυριακής πλησιάζει και οι παίκτες των δύο ομάδων φρόντισαν την Πέμπτη να στείλουν το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα στα παιδιά του 7ου Δημοτικού σχολείου Αγίας Παρασκευής. «Δεν είμαστε αντίπαλοι, είμαστε συναγωνιστές, με κοινό όραμα να γίνει το ποδόσφαιρο ένα με την κοινωνία. Γιατί για εμάς αν το ποδόσφαιρο δεν δίνει στην κοινωνία, δεν έχει και λόγο ύπαρξης», ήταν το το μήνυμα που προσπάθησαν να μεταδώσουν στους μαθητές, κάνοντας τη δική τους προσπάθεια ενάντια στη βία.

Με πρωτοβουλία του ΠΣΑΠ οι Δημήτρης Κουρμπέλης, Φάνης Μαυρομάτης, Γιάννης Μπουζούκης και Γιώργος Μασούρας επισκέφθηκαν το 7ο Δημοτικό σχολείο της Αγίας Παρασκευής και είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν στους μαθητές για τη σημασία που έχει να περνάνε τα σωστά μηνύματα στην κοινωνία μέσα από το ποδόσφαιρο.

Με ανακοίνωσή του ο ΠΣΑΠ ευχαρίστησε τον διευθυντή και τους δασκάλους του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής για τη φιλοξενία που παρείχαν, τους παίκτες των δύο ομάδων που αποδέχθηκαν το κάλεσμά του, τις δύο ομάδες αλλά και τους μικρούς φίλους και τους κηδεμόνες τους, που «αγκάλιασαν» το εγχείρημα, ευχόμενος πως το «μήνυμα» εστάλη, καθώς «αν γλιτώσει το παιδί, υπάρχει ελπίδα»!

Related posts

Η παρέλαση των Παγκόσμιων Πρωταθλητών στη Μαδρίτη

admin

Παραιτήθηκε ο Παντελίδης από τον Άρη!

admin

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1-1: Λεπτό προς λεπτό το «αιώνιο ντέρμπι» στο ΟΑΚΑ

admin

Leave a Comment