Image default
ΑΡΧΙΚΗ

ΤΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΌ ΑΝΤΙΟ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΜΕΓΓΟΥΛΑ

Με λίγα λόγια βγαλμένα από την καρδιά του αποχαιρέτισε τις Ιεραπτριτισσες και τους Ιεραπετρίτες, ο γυναικολόγος Σωκράτης Μεγγουλας, ο ιατρός που ανέστησε την κλειστή Παθολογική Κλινική του Νοσοκομριου Ιεράπετρας, και άρχισαν και πάλι πριν μερικά χρόνια  οι έγκυες γυναίκες να γεννούν τα παιδιά τους στον τόπο τους.. 
Τι αναφέρει στην επιστολή υου:*Θα ήθελα πριν φύγω να εκφράσω δυο λόγια που βγαίνουν από την καρδιά μου  για την Ιεράπετρα και τον κόσμο της.
 Πρώτα απ’ όλα να πω τη γνώμη μου για την πόλη που έζησα και εργάστηκα τα τελευταια 4 χρόνια.Η Ιεράπετρα προσφέρει μια εκπληκτική ποιότητα ζωής, είναι μια πόλη ασφαλής, ηλιόλουστη, και πολύ ευχάριστη για να ζεις με την οικογένεια σου.Νιώθω τυχερός που έζησα εδώ.Αρκεί να κάνεις μια βόλτα στην παραλία , από την Αγία Φωτεινή μεχρι το λιμάνι και το φάρο, για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και το Είναι σου.
 Ο κόσμος είναι ήρεμος, απλός, φιλόξενος και υπάρχει αίσθημα αλληλεγγύης, είμαστε όλοι πρόθυμοι να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο στην ανάγκη. 
 Η Αγάπη(με κεφαλαίο το Α) που εισέπραξα εδώ, είναι κάτι μοναδικό για εμένα και μου έδωσε τη δύναμη να επιτελέσω το έργο μου .Γιατί πραγματικά,-εδώ- σαν γιατρός, είχα την τύχη να νιώσω το αίσθημα της προσφοράς στο έπακρο.Και όταν μια μέρα ένας Κύριος μου είπε “γιατρέ χάρη σε σένα ξαναγεννιούνται παιδιά στην Ιεράπετρα”, ένιωσα περηφάνια και συγκίνηση. 
 Σας ευχαριστώ όλους για την στήριξη, τη φιλοξενία και την Αγάπη την οποία και θα σας  ανταποδίδω πάντα. 
 Δηλώνω ότι, εδώ στην Ιεράπετρα, βρήκα τη δική μου Ιθάκη, τη δική μου Αλεξάνδρεια.
 Εδώ έκανα Φίλους(με κεφαλαιο Φ).
 Σας Ευχαριστούμε… εγώ και η οικογένεια μου… “

Related posts

Με υπογραφή Πλεύρη η υποβάθμιση του Γεν. Νοσοκομείου Ιεράπετρας.

admin

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΛΟΓΩ COVID 19 ΜΑΓΑΖΙΑ

admin

ΙΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΣΕ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΥΖΩΙΑΣ ΕΝΟΣ ΑΛΟΓΟΥ ΚΑΙ 4 ΣΚΥΛΙΩΝ

admin

Leave a Comment