Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Υπερτασική καρδιοπάθεια η αιτία του αιφνίδιου θανάτου του 52χρονου στην Ιεράπετρα

Στο πιστοποιητικό θανάτου σαν αιτία θανάτου αναφέρεται η υπερτασική καρδιοπάθεια

Σε υπερταστική καρδιοπάθεια οφείλεται ο θάνατος του 52χρονου από την Ιεράπετρα και πιο συγκεκριμένα μετά την νεκροψία – νεκροτομή, που διενεργήθηκε από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία του ΠΑΓΝΗ και η οποία ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης, οπότε και εκδόθηκε το σχετικό πιστοποιητικό θανάτου.

Πιο συγκεκριμένα, ο ιατροδικαστής υπηρεσίας κ. Αντρέας Κοντογιάννης, στο πιστοποιητικό που υπογράφει αναφέρεται σε φυσικό θάνατο και σαν αιτία θανάτου αναφέρει την υπερτασική καρδιοπάθεια.

Από τη σορό του 52χρονου ξυλουργού που εργαζόταν σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα της Ιεράπετρας, έχουν ληφθεί σύμφωνα με πληροφορίες δείγματα των σπλάχνων του, προκειμένου να σταλούν για εργαστηριακές εξετάσεις στην Πάτρα.

Από αυτές τις εξετάσεις είναι πιθανόν να απαντηθεί το ερώτημα εάν ο εμβολιασμός του  ευθύνεται για την επιδείνωση της υγείας του και εντέλει για το θάνατό του.

Ωστόσο από την οικογένεια του 52χρονου εξετάζεται το ενδεχόμενο να ζητηθεί ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη από ιδιώτη ιατροδικαστή, ο οποίος θα ερευνήσει το ενδεχόμενο της υπαιτιότητας του εμβολίου που είχε κάνει ο 52χρονος μια μέρα πριν τα θάνατο του.

Η κηδεία του άτυχου 52χρονου Βασίλη Λουκάκη θα γίνει στις 11:00 το πρωί της Πέμπτης στον Ιερό Ναό της Αγίας Φωτεινής στα Μανωλιανά Ιεράπετρας, ενώ η ταφή του στο  κοιμητήριο της τοπικής κοινότητας Σχοινοκαψάλων.

Related posts

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

admin

Μπλόκο στις μετακινήσεις από νομό σε νομό για τους μη εμβολιασμένους!

admin

«Ευχαριστήρια επιστολή»

admin

Leave a Comment