Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Η Διευθύντρια κ. Τζιρή Αικατερίνη και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΕΠΑ.Λ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ συγχαίρουν όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.


ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΝΈΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ
ΠΙΤΡΟΠΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ(19430)
Ο στόχος μου ήταν να περάσω στην Ιατρική και τα κατάφερα με τα 29430 μόρια Ευχαριστώ το σχολείο μου , 1ο ΕΠΑ.Λ. Ιεράπετρας , τη Διευθύντρια και τους καθηγητές μου που υπήρξαν αρωγοί στην προσπάθειά μου να πραγματοποιήσω τον στόχο μου και να εισαχθώ στην Ιατρική. Θα δικαιώσω την εμπιστοσύνη τους, ασκώντας την Ιατρική ως λειτούργημα με πίστη στον Άνθρωπο , στη ζωή και στον όμορφο κόσμο μας που οφείλουμε να σεβόμαστε.             ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ(18190)Ειμσι απόλυτα ικανοποιημένος από την εισαγωγή μου στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονιας. Διάβασα όσο έπρεπε αφήνοντας χρόνο και για την δική μου ευχαρίστηση. Ευχαριστώ από καρδιάς την οικογένεια μου τους καθηγητές μου και τους στενούς μου φίλους. 
ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗ ΝΙΚΗ(18175)Πέρασα στη σχολή Νοσηλευτική Του Πανεπιστημίου Πατρών. Όλα τα παιδιά που πήραμε μέρος στις Πανελλήνιες νοιώθουμε υπερηφάνεια για ότι καταφέραμε, μέσα από  τόσες αντιξοοτητες. Ευχαριστώ για όλα την οικογένεια μου τους καθηγητές μου και τους φίλους μου. 
ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ(16825)Ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος που πέρασα στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών  και Μηχανικών Υπολογιστών στο Ηράκλειο. Περάσαμε μια δύσκολη χρονιά εμείς οι απόφοιτοι της πανδημίας, αλλά τα καταφέραμε χωρίς να στερηθούμε αυτά που αγαπάμε. Ευχαριστώ την οικογένεια μου για τη στήριξη όλους τους καθηγητές μου και τους πολύ στενούς μου φίλους. 
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ(16795)
Στοχος μου ήταν η Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης Θεσσαλονίκης και τα κατάφερα να πιάσω την πρώτη μου επιλογή. Διάβασα με ένα σύστημα πολύ ιδιαίτερο. Δεν είχα καθόλου άγχος. Και έβγαινα και διασκέδαζα και τα ποτά μου έπινα και παρέες έκανα. Δεν κλείστηκα στο σπίτι μου και δεν καταπιεστηκα από τους γονείς μου τους οποίους ευχαριστώ για τη στήριξη. Ευχαριστώ επίσης τους καθηγητές μου και τα φιλαράκια μου. 
ΓΕΩΡΓΑΛΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ(16245)Πηγα όσο καλά ήθελα στις εξετάσεις και πέρασα  στη Σχολή Λογιστικής και Πληροφορικών Συστημάτων στο ΔΗΠΑΕ Θεσσαλονίκης. Είχα καλό σύστημα στο διάβασμα μου και κατάφερα να ξεπεράσω όλα τα προβλήματα που προέκυψαν με την πανδημία. Ευχαριστώ για όλα την οικογένεια μου, τους φίλους μου και κυρίως τους καθηγητές μου. 
ΚΑΡΑΒΕΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ(16245)Ειμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί  με τα 16245 μόρια   πέρασα στη σ όλη Μηχανικών Παραγωγής και Διοικησης του Πολυτεχνείου Κρητης(Χανιά)  Προσπάθησα πάρα πολύ και τα κατάφερα να πετύχω το στόχο μου. Ευχαριστώ από καρδιάς τους καθηγητές μου, την οικογένεια μου, τους φίλους και τις φίλες μου για την υποστήριξη τους. 

Related posts

ΜΙΚΡΟΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η «ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ»  ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

admin

ΤΣΙΚΑΛΟΥΔΑΚΗΣ ΑΛΕΚΟΣ: «ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ»

admin

Απώλεια Γαλάζιων Σημαιών

admin

Leave a Comment