Image default
ΑΡΧΙΚΗ

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΩΝ ΜΠΡΑΜΙΑΝΩΝ,ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ.

Σήμερα Παρασκευή 24 Απριλίου 2020 υπεγράφη η σύμβαση εγκατάστασης της αναδόχου κατασκευαστικης “Θεμελη” Α. Ε. για την κατασκευή του νέου  αγωγού μεταφοράς νερού στο φράγμα των Μπραμιανων μήκους 25 χιλιομέτρων περίπου και διατομής 1 μέτρου.
Ένα έργο πνοής για την  αγροτική οικονομία της Ιεράπετρας,που εντάχθηκε ,μελετήθηκε και χρηματοδοτηθηκε,η κατασκευή του το 2010 ,επί υπουργίας  του κ Μιχάλη Καρρχιμακη στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.
Από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και επι πρωθυπουργιας Γ. Παπανδρέου.
Μαζί με το έργο αυτό ο κΚαρχιμακης είχε ενταξει και την χρηματοδότηση των   έργων που μελετήθηκαν και είναι έτοιμα προς δημοπράτηση των φραγμάτων Αγιου Ιωάννη Ιεράπετρας και Λιθινών, καθώς και της λιμνοδεξαμενης Χοχλακιων Σητείας.
Έργα για τα οποια αναμένονται πρωτοβουλίες για την δημοπράτηση τους.
“Για μένα λοιπόν ήταν μια ευτυχής συγκυρία να εντάξω την χρηματοδότηση,της μελέτης και της κατασκευής του έργου ως μέλος της πολιτικης ηγεσίας του υπουργείου Αγροτικής ανάπτυξης της κυβερνησης του ΠΑΣΟΚ.
Και να είμαι παρών στην υπογραφή της σύμβασης εγκατάστασης του εργολάβου ως στέλεχος της διεύθυνσης εγγειοβελτιωτικών έργων του υπουργείου Υποδομών, σε συνεργασία με τον γενικό διευθυντή,εγγειοβελτιωτικων ,υδραυλικών και αντιπλημμυρικων έργων κ Αντώνη Κοτσώνη”, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο τέως υπουργός και  του βουλευτής Λασιθίου κ. Μιχάλης Καρχιμακης.

Related posts

2ο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ_ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ-ΧΑΝΙΑ 2023_ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑ

admin

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

admin

Ψεκασμοί δακοκτονίας σε περιοχές του Δήμου Ιεράπετρας

admin

Leave a Comment