Image default
ΑΡΧΙΚΗ

ΥΠΟ ΜΕΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΛΛΕΣ

ΥΠΟ ΜΕΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΛΛΕΣΗ πυρκαγιά στις Μαλλες έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο  από τις 15:00 μ. μ. από τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και τους εθελοντές.Η Π. Υ. Ιεράπετρας τέθηκε σε συναγερμο λίγο μετά τις 13:30 το μεσημέρι από πιθανή αναζοπυρρωση σε στάχτες από καμμένα λιοκλαδα των προηγούμενων ημερών σε αγροτοδασικη περιοχή στη θέση Κακοπερατο Μαλλών Ιεράπετρας κάτω από το μοναστήρι της Παναγίας Εξακουστης. “Έχουμε ελέγξει την πυρκαγιά αλλά έχουμε ακόμα αρκετή δουλειά για να τη θέσουμε υπό πλήρη έλεγχο καθώς η περιοχή είναι δυσπροσιτη αγροτολιβαδικη και δασική ταυτόχρονα. Έχουν καεί γύρω στα 4 στρέμματα αγροτολιβαδικης και δασικής έκτασης” μας είπε  στις 15:30 μ. μ. ο υποδιοικητης της Π. Υ. Ιεράπετρας κ Μανολης Ροβιθακης.
ΝΙΚΟΣ ΠΕΤΑΣΗΣ

Related posts

«Βελτιστοποίηση της εφαρμογής των δολωματικών ψεκασμών στην Περιφέρεια Κρήτης στο πλαίσιο του Εθνικού Προγράμματος Δακοκτονίας με τη χρήση τεχνολογιών γεωπληροφορικής και αυτοματισμών»

admin

Παράνομοι Εμβολιασμοί – Διακοπή Σχολικών Γευμάτων

admin

«Κρητικός Τρόπος Ζωής: Μεσογειακή Παράδοση και Σημερινή Εφαρμογή». Συνέδριο με καθηγητές πανεπιστημίων και διεθνείς προσωπικότητες με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτη

admin

Leave a Comment