Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Άλλος ένας ξαφνικός θάνατος στην Ιεράπετρα

Τη ζωή του έχασε αιφνίδια ένας άνδρας 60 ετών, μέσα στο ελαιουργείο

Ένας ακόμη εργαζόμενος φεύγει από τη ζωή στην Ιεράπετρα τόσο ξαφνικά σκορπώντας τη θλίψη στον οικισμό της Βαϊνιάς, όπου διέμενε και στην Ιεράπετρα.

Πρόκειται για έναν 60χρονο μηχανικό, ο οποίος εκτελώντας απαραίτητες εργασίες συντήρησης, κατά τις 5 το απόγευμα σήμερα στο ελαιουργείο του Πάνω Χωριού Ιεράπετρας, ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο πάτωμα.

Τον αντιλήφθηκαν αμέσως δύο άλλοι συνάδελφοί του που ήταν στο ελαιουργείο, ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου βρέθηκε μέσα σε λίγα λεπτά στο σημείο με τους διασώστες να επιχειρούν τέσσερις φορές επί δεκαπέντε λεπτά να τον επαναφέρουν τη ζωή με ΚΑΡΠΑ.

Δυστυχώς, οι προσπάθειες των διασωστών δεν έφεραν καθένα αποτέλεσμα και ο 60χρονος, πατέρας τριών ενήλικων παιδιών, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η σορός του θα μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ για νεκροψία – νεκροτομή με το πιθανότερο σενάριο, ο θάνατός του να οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς. Αυτό όμως μένει να επιβεβαιωθεί και από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία.

Από:Πετάσης Νίκος

Related posts

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΣΤΟ Ν ΛΑΣΙΘΙΟΥ

admin

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΘΡΑΨΑΝΙΩΤΗ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 9/12/2021

admin

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ Η ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ  ΤΩΝ  ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

admin

Leave a Comment