Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Έκτακτο δελτίο καιρού: Πότε αρχίζει η επιδείνωση με καταιγίδες, ισχυρούς ανέμους και χαλάζι – Τι προβλέπεται για την Κρήτη

Επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες από τις βραδινές ώρες της Κυριακές προβλέπει η ΕΜΥ, με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που θα επικρατήσουν από τις πρώτες βραδινές ώρες της Κυριακής 12 Μαΐου.

Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται κατά τόπους με χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Αναλυτικά αύριο Κυριακή από αργά το βραδύ και κατά τη διάρκεια της νύχτας προς τη Δευτέρα τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος και η δυτική Στερεά θα είναι οι περιοχές όπου θα σημειωθούν βροχές, καταιγίδες με χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους, κατά τόπους. Πάντως η Κρήτη φαίνεται πως δεν θα επηρεαστεί τόσο από το νέο κύμα κακοκαιρίας καθώς τα φαινόμενα στο νησί θα είναι ήπια.

Από τις πρωινές ώρες της Δευτέρας τα φαινόμενα θα επεκταθούν στη δυτική και σύντομα και στην υπόλοιπη Πελοπόννησο, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία και ως το μεσημέρι στη Θεσσαλία και τις Σποράδες. Πρόσκαιρα τα φαινόμενα θα επηρεάσουν, τις μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας την ανατολική Στερεά, συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής, καθώς και την Εύβοια.

Η συγκεκριμένη κακοκαιρία θα διαρκέσει μέχρι και την Τετάρτη, με τον καιρό να βελτιώνεται ουσιαστικά από την Πέμπτη και ακόμα περισσότερο το Σαββατοκύριακο, οπότε και θα αρχίσει να ανεβαίνει σημαντικά η θερμοκρασία.

Related posts

Χαιρετισμός του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου Αθανασίου Κατσαγκόλη εν όψει των Πανελλαδικών Εξετάσεων

admin

ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝ “ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΟΥ Ν ΛΑΣΙΘΙΟΥ

admin

Μέχρι 100 εκατ. ευρώ το μπάτζετ του 7χίλιαρου, το χρονοδιάγραμμα εντάξεων και πληρωμών

admin

Leave a Comment