Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Αναφορά Θραψανιώτη για χρηματοδότηση ΒΟΑΚ στο Λασίθι

Ο βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Μανόλης Θραψανιώτης, καταθέτει αναφορά την επιστολή του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης, με ΘΕΜΑ  ««Χρηματοδότηση των τμημάτων του ΒΟΑΚ από Άγιο Νικόλαομέχρι Σητεία»».

Στην επιστολή εκφράζεται έντονος προβληματισμός, καθώς αφού ο σχεδιασμός της χάραξης του ΒΟΑΚ εισέρχεται στο στάδιο της εφαρμογής, δεν φαίνεται να έχει συμπεριληφθείστο συνολικό σχεδιασμό του έργου, ένα σημαντικό κομμάτι που αφορά το τμήμα από τον Άγιο Νικόλαο (Καλό Χωριό) μέχρι τη Σητεία.

Είναι απορίας άξιο για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό, όταν οι απαιτούμενες τεχνικές μελέτες ήδη υπάρχουν, ενώ δεν υπάρχει καμία αναφορά για τη σύνδεση νέου Οδικού Άξονα με την Ιεράπετρα και απουσιάζει ενημέρωση για την ολοκλήρωση και ωρίμανση των μελετών του έργου του Διευρωπαϊκού Δικτύου του Νότου, δηλαδή της σύνδεσης Ιεράπετρας- Βιάννου- Αγίων Δέκα(Μεσσαρά).

Επισυνάπτεται το σχετικό έγγραφο

Παρακαλούμε για την απάντηση και τις ενέργειες σας και να μας ενημερώσετε σχετικά

Αθήνα 6-9-2021

Ο καταθέτων Βουλευτής

Θραψανιώτης Μανόλης

Related posts

ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗΣ: «ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΤΗΝ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ
ΖΩΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ»

admin

Σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης ο Thomas Cook Γερμανίας| Πτώχευση προ των πυλών Follow us: @money_tourism on Twitter | xrimatourismos on Facebook – Πηγή: https://money-tourism.gr/se-kathestos-ektaktis-anagkis-o-thomas-cook-germanias-ptocheysi-pro-ton-pylon/ | ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ money-tourism.gr

admin

ΠΑΧΙΑ ΑΜΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ: ΝΕΟ ΜΙΝΩΙΚΟ ΟΙΚΙΣΜΟ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΦΩΣ Η ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΚΑΠΑΝΗ

admin

Leave a Comment