Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Απόψε το ομορφότερο φεγγάρι του χρόνου

Απόψε το ομορφότερο φεγγάρι του χρόνου
Τη νύχτα της Δευτέρας 3 Αυγούστου 2020, με το ολόγιομο φεγγάρι του Αυγούστου, 77 αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία σε όλη τη χώρα θα υποδεχθούν το κοινό, με εκδηλώσεις σε 37 από αυτά ενώ ακόμη 40 θα παραμείνουν ανοιχτά για το κοινό.
Για μία ακόμη χρονιά, οι Περιφερειακές και Ειδικές Περιφερειακές Υπηρεσίες της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς προσφέρουν στους Έλληνες πολίτες, καθώς και στους ξένους επισκέπτες, αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, την ωραιότερη νύχτα του ελληνικού καλοκαιριού.
Οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν την αποψινή βραδιά είναι κυρίως συναυλίες, θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, ποιητικές απαγγελίες, προβολή ντοκιμαντέρ, εικαστικές εκθέσεις, καθώς και παρατήρηση των άστρων.

Related posts

Ανοικτή επιστολή

admin

Τροχαίο με δύο εγκλωβισμένους!

admin

«ΤΣΙΜΠΗΣΑΝ» ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΣΙΘΙΩΤΙΚΟ ΑΡΝΑΚΙ

admin

Leave a Comment