Image default
ΑΡΧΙΚΗ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Ο δημοτικός σύμβουλος Ιεράπετρας Ανδρέας Παπαδοπετρακης που αποσχιστηκε πρόσφατα από την παράταξη του δημάρχου κ Θεοδοση Καλαντζακη, ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε τη συγκρότηση νέας Δημοτικής δημοκρατικής παράταξης και κάλεσε όσους ενδιαφέρονται να τον πλησιάσουν.

Στην ανακοίνωση του σναφερει:

“Αγαπητοί συνδημότες ένα μήνα περίπου πριν την λήξη κατάθεσης υποψηφιοτήτων για την διεκδίκηση δημαρχίας στην τοπική αυτοδιοίκηση γίνεται μια ύστερη προσπάθεια εύρεσης αξιόλογων και κατάλληλων προσωπικοτήτων  οι οποίες θα πλαισιώσουν μια ομάδα διεκδίκησης  της δημαρχίας του δήμου Ιεράπετρας. Στον τόπο μας δεν υπάρχει χρόνος για άλλα λάθη και λάθος επιλογές. Στην παρούσα φάση φτιάχνονται υποψηφιότητες δημάρχων – συνδυασμών  κατά το δοκούν , μιας μπλε πεθεράς ενός πράσινου πεθερού και  μερικών σκληροπυρηνικών κομματικών στελεχών.

Όσοι πραγματικά ενδιαφέρεστε και αγαπάτε τον τόπο σας ελάτε με δημοκρατικές διαδικασίες να πλαισιώσουμε έναν συνδυασμό,  ο οποίος σκοπό θα έχει να οδηγήσει τον τόπο μας εκεί που του αξίζει αφήνοντας στην άκρη τα κόμματα, τα τοπικά κατεστημένα και τα μικροσυμφέροντα. Ο επικεφαλής της παράταξης θα προκύψει με ψηφοφορία των μελών της ομάδας”, καταλήγει ο κ Παπαδοπετρακης.

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι μέχρι στιγμής στην Ιεράπετρα ειναι:

Θεοδόσης Καλαντζακης, Γιάννης Γουλιδακης,Μανόλης Φραγγουλης και Μαρία Κοτσιφακη(ΚΚΕ)

Ανδρέας Παπαδοπετρακης

Related posts

ΜΙΚΡΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

admin

Ξεκίνησαν τα Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ιεράπετρας

admin

Με τιμές κοντά στα 3,20 έφυγε το ελαιόλαδο του ΑΣ Πετρίνας σε σημερινή δημοπρασία

admin

Leave a Comment