Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Εγώ δεν την έβλεπα»: Σοκάρει ο οδηγός του ΙΧ που σκότωσε την 73χρονη

Τα όσα έγιναν έξω από το σπίτι της ηλικιωμένης γυναίκας στους Αγίους Θεοδώρους αλλά και πώς έφτασαν στο σημείο να την πατήσουν με το αυτοκίνητό τους σκοτώνοντας την 73χρονη, περιέγραψαν στους αστυνομικούς οι δυο κατηγορούμενοι Ρομά.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου είπε:

«…..Ο Λαυρέντης την έριξε κάτω στο δρόμο μπροστά από την μπροστινή ρόδα που είναι στην μεριά του οδηγού. Δεν άφηνε την μπλούζα του και έτσι την τράβηξε μαζί του προς το μέρος του, άκουσα φωνές και φοβήθηκα μήπως μας πιάσουν, γύρισα το κεφάλι μου και είδα να βγαίνει μέσα από το σπίτι ο άντρας της κυρίας.

Επειδή τρόμαξα έβαλα γρήγορα ταχύτητα και ξεκίνησα με το αυτοκίνητο για να μη μας πιάσουν. Όπως ξεκίνησα γρήγορα κατάλαβα ότι πάτησα την κυρία με τις ρόδες από το αυτοκίνητο. Εγώ δεν την έβλεπα, το αυτοκίνητο όμως χοροπήδησε και τότε κατάλαβα τι είχε γίνει..»

Από την πρώτη στιγμή είπαν στους αστυνομικούς πως είχαν πάει από το πρωί εκείνης της μέρας στη λαϊκή και εντόπισαν την ηλικιωμένη αλλά και τη αλυσίδα που φορούσε. Αποφάσισαν να την ακολουθήσουν και να της την αρπάξουν.

«….Της  έκοψα την αλυσίδα αλλά δεν πρόλαβα να την πάρω… Ο Βασίλης μου είπε «την πάτησα την κυρία, την είδα ξαπλωμένη από τον καθρέφτη».

Μόνο την αλυσίδα θέλαμε να πάρουμε όχι να την σκοτώσουμε. Κάτσαμε μέρες στην Αθήνα, κοιμόμασταν μέσα στο αυτοκίνητο και μιλάγαμε γι’ αυτό το πρόβλημα».

Σημειώνεται ότι οι δράστες της δολοφονίας της άτυχης 73χρονης, παραδόθηκαν μετά από διαπραγματεύσεις τριών ημερών. Οι δύο Ρομά εμφανίστηκαν σε αστυνομικό τμήμα στα Μέγαρα και ομολόγησαν την πράξη τους.

Στη συνέχεια, μεταφέρθηκαν στο Ανθρωποκτονιών.

Related posts

Παρέμβαση Περιφερειάρχη Στ. Αρναουτάκη στο 7ο Διεθνές συνέδριο για την βιώσιμη διαχείριση των αποβλήτων

admin

Δελτίο Τύπου της ΓΕ.Π.Α.Δ Κρήτης της 11.05.2019 (Ηράκλειο- πλαστογραφία πιστοποιητικών

admin

Έφοδος αστυνομικών σε κελιά των φυλακών Κορυδαλλού – Τι βρήκαν

admin

Leave a Comment