Image default
ΑΡΧΙΚΗ

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΝΕΑΡΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΧΩΡΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Ένα ακόμη νεαρό παιδί, κομμάτι της κοινωνίας της Ιεράπετρας , έγινε θυσία στον Μολώχ της ασφάλτου τις πρώτες πρωινές ώρες της  Παρασκευής 21 Μαίου χάνοντας τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας -του μεγάλου κυβισμο- ενώ επέστρεφε στο σπίτι του στην Ιεράπετρα. από διασκέδαση, χωρίς να έχει καταναλώσει αλκοόλ.

Πρόκειται για τον 27χρονο Ραφαέλο Κρούπα, με καταγωγή από την Πολωνία, που ήταν  γεννημένος και αναθρεμμένος στην Ιεράπετρα απο γονείς μετανάστες πρώτης γενιάς.

Οι γονείς του αφού εργάστηκαν περισσότερα από 20 χρόνια στα ξενοδοχεία της Ιεράπετρας, έχοντας σαν έδρα τους το Κουτσουνάρι, επέστρεψαν στην Πολωνία πριν από 7 χρόνια, έχοντας  αφήσει το νεαρό γιο τους στην πόλη που αγάπησε , γιατί ο Ραφαέλος ήθελε να ζήσει με τη σύντροφο του  όλη του τη ζωή στην Ιεράπετρα, να δουλέψει, να  κάμει οικογένεια και πολλά παιδιά.         Ο νεαρός έκανε πολλά όνειρα και συχνά μιλούσε για τα όνειρα του στους φίλους του και στη σύντροφο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 27χρονος  με την παρέα του βρισκόταν μέχρι τα μεσάνυκτα  σε καφενείο του Κάτω Χωριού και μόλις έκλεισε το μαγαζί έφυγε πρώτος με τη μηχανή του ενώ αμέσως μετά ακολούθησαν οι φίλοι του, οι οποίοι δεν αντιλήφθηκαν ότι ο νεαρός φίλος τους είχε χτυπήσει με τη μηχανή του, ενώ όταν έφτασαν στην Ιεράπετρα, θεώρησαν ότι εκείνος είχε φτάσει ήδη στο σπίτι του και δεν τον αναζήτησαν.

Ο 27χρονος έμεινε χτυπημένος  στο σημείο όπου βρέθηκε , σε λιόφυτο στη θέση  Σιδερένια Καμάρα Κάτω Χωριού, γύρω στις 5 ώρες. Τη μηχανή του είδαν  με το πρώτο φως της ημέρας μέσα στο λιόφυτο  λίγο πριν τις 6:00 το πρωί διερχόμενοι οδηγοί και κάλεσαν αμέσως το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία, ήταν όμως πολύ αργά για να σωθεί η ζωή του 27χρονου. Κανείς δεν ξέρει αν θα μπορούσε να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή αν τον έβρισκαν αμέσως μετά την πτώση του και αν τον μετέφεραν γρήγορα στο Νοσοκομείο.

Στη στροφή όπου τον βρήκε ο θάνατος έχουν γίνει κι άλλα τροχαία δυστυχήματα, τα περισσότερα με μηχανές , για το λόγο αυτό θα πρέπει να εξετασθεί ο ασφαλτοτάπητας και να επιδιορθωθεί όπου χρειάζεται.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η  μοτοσυκλέτα ξέφυγε της πορείας της έχοντας κατεύθυνση προς Ιεράπετρα, σύρθηκε στο οδόστρωμα και έπεσε στο παρακείμενο λιόφυτο προσκρούοντας πάνω σε ένα ελαιόδεντρο.

Ο άτυχος αναβάτης φορούσε πολύ καλό  κράνος αλλά όπως αποδείχτηκε δεν φάνηκε αρκετό για να του σώσει τη ζωή.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί το Α.Τ.Ιεράπετρας.

ΝΙΚΟΣ ΠΕΤΑΣΗΣ

Related posts

Το 4 Ο Θερινό Σχολείο Ελληνικής Γλώσσας από το Κ.Π.Κ.Μ. της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης & Σητείας

admin

Αν και υπάρχουν σημαντικοί πόροι, συνολικού ύψους 94δις Ευρώ, η Κυβέρνηση της Ν.Δ δεν έχει σχέδιο για την αξιοποίηση τους.

admin

Το πρώτο εξάμηνο 2023 η ΕΕ εντόπισε 272 περιπτώσεις φρούτων και λαχανικών που εισήχθησαν με υπερβολική παρουσία φυτοφαρμάκων , πάνω από το 35% προέλευσης Τουρκίας

admin

Leave a Comment