Image default
ΑΡΧΙΚΗ

ΕΝΩΝΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΟΥΛΙΔΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΣΕ ΚΟΙΝΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Με στόχο τη νίκη στις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη η παράταξη «Μαζί αλλάζουμε την Ιεράπετρα» με επικεφαλής τον Αργύρη Πανταζή, ανακοίνωσε ότι προσχωρεί στη νέα δημοτική κίνηση που ανακοίνωσε ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Γουλιδάκης, και συμπορεύεται σε έναν ενωτικό αγώνα για να αλλάξει ο ρότα ο μεγαλύτερος Δήμος του Ν Λασιθίου, θεωρώντας ότι τα χρόνια της δημαρχίας Θεοδόση Καλαντζάκη η ευρύτερη Ιεράπετρα έμεινε στάσιμη σε  όλους τους τομείς.

«Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και  ‘’αφουγκραζόμενοι’’ την επιθυμία της  μεγάλης  πλειοψηφίας  των Γεραπετριτών η οποία, δεν είναι άλλη από το να αλλάξει “ρότα” ο Δήμος Ιεράπετρας έγιναν τις προηγούμενες μέρες επαφές μεταξύ του επικεφαλής μας κ. Αργύρη Πανταζή και μελών της Δημοτικής παράταξης ‘’Μαζί Αλλάζουμε την Ιεράπετρα’’,  με την Δημοτική κίνηση στην οποία ηγείται ο κ. Γιάννης Γουλιδάκης. 

Σκοπός των επαφών αυτών ήταν να  διερευνηθεί η δυνατότητα συμπόρευσης με κοινό ψηφοδέλτιο,  για τη διεκδίκηση της  διοίκησης του Δήμου Ιεράπετρας, δίνοντας τη δυνατότητα στους  Γεραπετρίτες  και τις Γεραπετρίτισσες  να επιλέξουν ένα ισχυρό δημοτικό σχήμα με  μοναδικό στόχο  την επίλυση των συσσωρευμένων προβλημάτων του Δήμου μας.

Το αποτέλεσμα αυτών των επαφών που έγιναν σε  πάρα  πολύ καλό  κλίμα, ήταν η κοινή απόφαση για συνεργασία της Δημοτικής μας παράταξης ‘’Μαζί Αλλάζουμε την Ιεράπετρα’’ με την Δημοτική κίνηση  του κ. Γουλιδάκη. Επικεφαλής αυτού, του νέου διευρυμένου πολυσυλλεκτικού, δημοκρατικού, σχήματος θα  είναι ο  κ.  Γιάννης Γουλιδάκης πρώην Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου και Περιφερειακός Σύμβουλος, που  έχει  πολλαπλώς  αποδείξει την ικανότητα του στη διοίκηση  αλλά και  την αγάπη του  για  τον τόπο», αναφέρει η ανακοίνωση της παράταξης «Μαζί αλλάζουμε την Ιεράπετρα». 

Παρότι ο Αργύρης Πανταζής  είχε προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό την κατάρτιση του ψηφοδελτίου  Κεντρικά και  σε τοπικές Κοινότητες η ανακοίνωση της υποψηφιότητας  του κ Γιάννη Γουλιδάκη  άλλαξε τα δεδομένα.

«Παρότι έχει  ήδη κατατεθεί  η επιθυμία πολλών συμπολιτών μας για αυτόνομη κάθοδο της  παράταξής μας στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές, επικράτησε το  υψηλό  αίσθημα  ευθύνης  για  το  μέλλον αυτού του  αδικημένου  τόπου. Έτσι αφήνοντας στην άκρη πικρίες και αδικίες αποδεικνύουμε  για άλλη μια φορά ότι οι όποιες   προσωπικές μας φιλοδοξίες  δε  θα πρέπει να υπερισχύουν από το κοινό όφελος. 

Ως Δημοτική παράταξη αναδείξαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια πληθώρα θεμάτων. Υπηρετήσαμε και θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε τους δημότες της Ιεράπετρας μέχρι το τέλος της θητείας μας με προτάσεις για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.     Όμως πλησιάζει η ώρα των ευθυνών, που βαραίνουν τον κάθε έναν από μάς για τις επιλογές που θα κάνει. Το κριτήριο δε θα πρέπει να είναι άλλο από το συμφέρον του τόπου μας.

Ο Αργύρης  Πανταζής  ο επικεφαλής της παράταξης μας, ο οποίος έχει δώσει ψυχή και σώμα στο “ κοινό  καλό”  για  την περιοχή μας, λειτουργώντας για άλλη μια φορά με λογική,  ευθύνη και οξυδέρκεια αποδεικνύει  έμπρακτα ότι πάνω από όλα, από προσωπικές φιλοδοξίες, από όνειρα, από προσπάθεια και κόπο βάζει το καλό και το μέλλον της πόλης και του Δήμου που αγαπά και υπηρετεί τα τελευταία είκοσι οκτώ χρόνια. Η απόφαση της συμπόρευσης δεν ήταν εύκολη απόφαση όμως ο κ. Πανταζής λαμβάνοντας υπόψη την άποψη των μελών της παράταξης μας, έδειξε ότι αντιλαμβάνεται τις προκλήσεις και δεν αφήνει τους συναισθηματισμούς και τις πιέσεις να καθοδηγήσουν τόσο σοβαρές αποφάσεις. Και κάνει για ακόμα μια φορά το σωστό για τον τόπο μας και τους  συμπολίτες  που τον  εμπιστεύονται όλα  αυτά τα  χρόνια. 

Οι πολυάριθμες δράσεις, η συνεχής ενημέρωση των δημοτών, οι χωρίς προηγούμενο συμμετοχές του σε επιτροπές, οι συναντήσεις του με Εθνικούς και τοπικούς φορείς, η έντονη Αυτοδιοικητική του δραστηριότητα είναι μια σοβαρή παρακαταθήκη για το μέλλον και για τη διεκδίκηση πόρων οι οποίοι θα ωφελήσουν το Δήμο μας.

 Μετά την ολοκλήρωση των επαφών ο κος. Πανταζής  τόνισε ότι σε καμία περίπτωση η παραπάνω συνεργασία δεν θα πρέπει να θεωρηθεί ως αδυναμία κατάρτισης ψηφοδελτίου ούτε ως προϊόν συναλλαγής για την κατοχύρωση θέσεων ευθύνης, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της συμμετοχής του στο διευρυμένο αυτό σχήμα. Καλή συμπόρευση και καλά αποτελέσματα» ,αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της η παράταξη «Μαζί αλλάζουμε την Ιεράπετρα». 

 ΝΙΚΟΣ ΠΕΤΑΣΗΣ

Related posts

Ανακοίνωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Λασιθίου για συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας την εβδομάδα 21 έως 26 Φεβρουαρίου

admin

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΠΕΡΡΑΚΗ

admin

admin

Leave a Comment