Image default
ΑΡΧΙΚΗ

ΕΞΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 53ΧΡΟΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΡΥ ΓΙΑΛΟ

Στον Αγιο Νικόλαο βρισκεται σήμερα  απο το πρωί ο συζυγος της 53χρονης απο τον Μακρυ Γιαλο Λασιθίου, προκειμένου να ενημερωθει απο τους θεράποντες  ιατρούς και να παραλάβει 100% υγιή τη συντροφο του,  η οποία παρέμεινε για νοσηλεία 14 μέρες στην ειδική μοναδα κορονοιού του Γ.Ν. Αγιου Νικολάου.

Χθες το βράδυ οι θεράποντες ιατροί πήραν δείγμα απο την 53χρονη, το έστειλαν στα εργαστήρια του ΠΑΓΝΗ και η  αρνητική απάντηση για κορονοιοό που έφτασε στον Άγιο Νικόλαο νωρίς το πρωί της Πέμπτης, σκόρπισε πολλά χαμόγελα και αισιοδοξία στους ιατρούς στους νοσηλευτές και φυσικά στην οικογένεια της, που ετοιμάστηκε να την υποδεχτεί ξανά υγιή στο σπίτι της στον Μακρύ Γιαλό.
Η 53χρονη ειχε αρχικα επισκεφτεί  πριν 15 μέρες το Νοσοκομειο Σητείας με τα συμπτώματα του κορονοιού και μόλις διαπιστωθηκε απο την εξέταση του δειγματος που της πήραν οι ιατροί ότι ηταν θετική στον κορονοιό διακομίστηκε στο Γ.Ν. Αγίου Νικολάου για την απαραίτητη νοσηλεία.
Μιλώντας με το στενό οικογενειακό της περιβάλλον, πληροφορηθήκαμε ότι όλη η οικογένεια της 53χρονης είχε μείνει σε καραντίνα στο σπίτι για 14 μέρες , χωρίς κανείς να παρουσιάσει το παραμικρό σύμπτωμα  που να τον υποχρεώσει να εξεταστεί δίνοντας δείγμα για την ειδική εξέταση.
Στην περιοχή γενικότερα του Μακρύ  Γιαλού δεν έχει αναφερθεί μανένα άλλο κρούσμα, αν και στην αρχή υπήρχε η αναμενόμενη ανησυχία καθως η 53χρονη επιχειρηματίας εξυπηρετούσε κόσμο στα κατάστημα της πριν  επιβεβαιωθεί ότι νοσεί με κορονοιό η ίδια.
Όλες αυτές τις μέρες, μας είπε νεαρό μέλος της οικογένειας της, δεν είχαν καμία επαφή με τον έξω κόσμο, ένιωσαν όμως στον υπέρτατο βαθμό, την αγάπη και τη συμπαράσταση της τοπικής κοινωνίας του Μακρύ Γιαλού, μέσα απο δεκάδες τηλεφωνήματα και δηλώσεις συμπαράστασης για γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στην καθημερινότητα.

Related posts

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ, ΦΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΑΗ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΗΣ ΓΡΑ ΛΥΓΙΑΣ

admin

ΣΚΑΘΑΡΙ «ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ» ΚΑΤΑΤΡΩΓΕΙ ΤΑ ΠΕΥΚΟΔΑΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

admin

ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

admin

Leave a Comment