Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, υπόθεση καλλιέργειας φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, υπόθεση καλλιέργειας φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης, τα οποία είχαν εντοπισθεί μετά από επιχείρηση της αστυνομίας στις 23 Ιουλίου 2018 σε αγροτική του δήμου Μυλοποτάμου.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία από την έρευνα και προανάκριση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι δράστης σε μία από τις καλλιέργειες-φυτείες που είχαν βρεθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με συνολικά 73 δενδρύλλια κάνναβης, είναι 54χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία η οποία και υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης.

Related posts

Ευχές Περιφερειάρχη Κρήτης για ταχεία ανάρρωση στον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης

admin

27ΧΡΟΝΟΣ ΕΣΩΣΕ 72ΧΡΟΝΗ ΑΠΟ ΠΝΙΓΜΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

admin

Η ΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΣΤΑΝΗΣ ΡΥΤΙΔΩΣΗΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ

admin