Image default
ΑΡΧΙΚΗ

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ OSTRIA PALACE  ΓΙΑ  ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 

Την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η μουσική βραδιά στο OSTRIA PALACE  , με ικανοποιητική συμμετοχή του κόσμου της ευρύτερης περιοχής του Δήμου μας.  Αποτέλεσε τη σφραγίδα λήξης του ραδιομαραθωνίου και αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά,  ότι η τοπική κοινωνία στηρίζει κάθε προσπάθεια, που γίνεται για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας. Το μήνυμα της κοινωνίας είναι ένα και μοναδικό: Θέλουμε ένα «κανονικό» Νοσοκομείο και οι θετικές εξελίξεις προς αυτήν την κατεύθυνση είναι πλέον μονόδρομος. Οι αγώνες και οι οποιεσδήποτε δράσεις δεν χάνονται  και   η Πολιτεία απέναντι σε αυτή τη δυναμική, αρχίζει  να συνδράμει και να συμπαραστέκεται.  Να επισημάνουμε τη μεγάλη συνεισφορά του Προέδρου του Συλλόγου εργαζομένων του Νοσοκομείου Αντώνη Τσικαλουδάκη σε όλους τους αγώνες και που για πρώτη φορά απουσίαζε.  Ως Διοικητικό Συμβούλιο είμαστε κοντά του,  στη δοκιμασία  που περνά και του ευχόμαστε τα καλύτερα.
Παραβρέθηκαν και τους ευχαριστούμε θερμά , γιατί  τίμησαν με την παρουσία τους τη μεγάλη αυτή βραδιά  οι παρακάτω :
Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ.κ. Κύριλλος , που πρωτοστατεί πάντα μαζί με το Δήμο Ιεράπετρας στους αγώνες και τις εκδηλώσεις για το Νοσοκομείο μας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλίας Νταραράς, ο Περιφερειακός  σύμβουλος Γιάννης Γουλιδάκης, οι αντιδήμαρχοι Μανώλης Βρυγιωνάκης και Μαρία Ρουμελιωτάκη,  ο Αν/τής Διοικητής του Νοσοκομείου Γιώργος Αρακαδάκης, ο πρώην Βουλευτής Γιάννης Κουνενός, ο πρώην Δήμαρχος Σήφης Αναστασάκης, ο Λιμενάρχης Ιωάννης Παπαδάκης, ο Υποδιοικητής του Αστυνομικού τμήματος Νικόλαος Τζουμάκας,  ο πρώην Αστυνομικός Δ/ντής Λασιθίου κ. Μανώλης Πετάσης, ο πρώην Διοικητής της Π.Ν.Β. Κυριαμαδίου κ. Γεώργιος Καθεκλάκης, οι αρχηγοί των δημοτικών παρατάξεων Ελένη Βλάσση και Μιχάλης Μαχαιράς,  οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιώργος Κουγιουμουτζάκης , Αντώνης Πετράς Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής παιδείας , Αργύρης Πανταζής, , ο Προϊστάμενος του ΕΚΑΒ Ιεράπετρας Γιώργος Αγγελάκης, η νέα Πρόεδρος του Γηροκομείου Όλγα Σπηλιαρώτη, η κ. Νεοφύτα Περάκη εκπρόσωπος του Αυστριακού μας ευεργέτη Rundolf Ohlinger, οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων Μανώλης Δαμασκηνάκης , Γιάννης Ρεμεδιάκης, Μαρία Σακκαδάκη ,  ο Δ/ντής ιατρικής υπηρεσίας του Νοσοκομείου Γιάννης Πετράκης, γιατροί , νοσηλευτικό και Διοικητικό προσωπικό, αρκετοί  εκπρόσωποι Πολιτιστικών Συλλόγων και άλλων φορέων και πλήθος κόσμου.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Ανδρέας Μαμαντόπουλος  αναφέρθηκε στο μεγάλο έργο του Συλλόγου με την άμεση  δρομολόγηση της απόκτησης του εξοπλισμού των ενδοσκοπήσεων και άλλων ιεραρχημένων αναγκών του Νοσοκομείου μας.
Στη λαχειοφόρο αγορά κέρδισαν οι λαχνοί : Νο 504 την τηλεόραση, Νο 121 το labtop , το Νο 936 το   κινητό smartphone, το Νο 1913 την ηλεκτρική σκούπα και το Νο 1145 τη συλλεκτική συσκευασία λαδιού από υπέρ- αιωνόβιες ελιές  από την ΚΟΙΝ.ΣΥΝ.ΕΠ. «ΕΠΤΑΣΤΙΚΤΟΣ». Το μοναδικό δώρο , που δεν εμφανίστηκε ο τυχερός είναι η ηλεκτρική σκούπα με το Νο 1913.  Όποιος το έχει ας επικοινωνήσει στα τηλ. 6944677119 και 6946170755 .
Ως Δ.Σ. ευχαριστούμε όλους όσοι παραβρέθηκαν και συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης  και συγχρόνως στην υλοποίηση των στόχων μας.   Ιδιαίτερα ευχαριστούμε    την οικογένεια Γεωργίου Τζαράκη,  τους εργαζόμενους στο OSTRIA PALACE , τους εθελοντές χορηγούς και καλλιτέχνες, το κατάστημα  ELECTRONET  Παπαδάκη- Αγγελάκη , την Κοινωνική Συνεταιριστική επιχείρηση «ΕΠΤΑΣΤΙΚΤΟΣ» καθώς και τις εθελόντριες του Ερυθρού Σταυρού   Άννα Αθανασάκη, Αγγελική Βερίγου,   Φωτεινή Μεταξά, Φωτεινή Μαυράκη ,Ουρανία  Στεφανίδου  και Γεωργία Χρυσοφάκη.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
       Ο  Πρόεδρος                                                                         Ο Γραμματέας
Ανδρέας Μαμαντόπουλος                                         Χαράλαμπος Κανάκης

Related posts

Χριστόφορος Χαραλαμπάκης: Η δύναμη της γλώσσας ισοδυναμεί με βόμβα μεγατόνων.

admin

Κοινωνικό μέρισμα 2018

admin

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ  ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ COVID 19

admin

Leave a Comment