Image default
TOPIKA NEA

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακαίνισης στο κτίριο του Παλαιού Δημαρχείου Ιεράπετρας, ύψους 92.244€, οι οποίες άλλαξαν πλήρως την εικόνα του τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά, επαναπροσδιορίζοντας τη λειτουργικότητά του, ώστε να αξιοποιηθεί εκ νέου φιλοξενώντας τη Βιβλιοθήκη της Ιεράπετρας.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, περιηγήθηκε στους χώρους του κτιρίου και ενημερώθηκε από τους αρχιτέκτονες κα. Νίκη Σαμπροβαλάκη και κ. Κωνσταντίνο Περβολαράκη και από την αρμόδια Αντιδήμαρχο, κ. Χρύσα Χατζημαρκάκη, για τις κινήσεις που θα γίνουν στο προσεχές χρονικό διάστημα για να ολοκληρωθεί η μετεγκατάσταση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ανέφερε τα εξής: «Οραματιστήκαμε και δημιουργήσαμε ένα νέο σημείο αναφοράς για τους δημότες και τους επισκέπτες του οποίου η θέση, η χρήση και η ιστορικότητά του αναβαθμίζει τουριστικά, αισθητικά και λειτουργικά το κέντρο της Ιεράπετρας.

Πρωταρχικός μας στόχος μας είναι η νέα Δημοτική Βιβλιοθήκη να αποτελέσει αφετηρία για τον πολιτισμό του τόπου μας αναδιαμορφώνοντας και ανανεώνοντας τη σχέση των Γεραπετριτών με το βιβλίο και παρέχοντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες.»

Related posts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

admin

Τον έθαψαν στο κλειστό νεκροταφείο από το 2000. Αντιδράσεις στην Καλαμαύκα.

admin

Eκδήλωση στο Κεφαλοβρύσι Κάτω Χωριού

admin

Leave a Comment