Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Ευχαριστήριο τοπικής κοινότητας Ανατολής Ιεράπετρας.

Ο πρόεδρος και τα μέλη της τοπικής κοινότητας Ανατολής του δήμου  Ιεράπετρας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κύριο Γιάννη Γουλιδάκη, για την υλοποίηση υποσχέσης που αφορά την επισκευή του ασφαλτοτάπητα επί του τμήματος του επαρχιακού οδικού δικτύου εντός των γεωγραφικών ορίων της τοπικής κοινότητας, και ειδικότερα του τμήματος από τον οικισμό της Ανατολής μέχρι και το κοιμητήριο οικισμού Καλογερων. Υπήρξαν αντικειμενικές δυσκολίες αναβολές (χειμώνας- κορωνοιος), στην πραγματοποίηση αυτού του έργου, πλην όμως δεν το αμελήσατε αλλά το υιοθετήσατε, το παρακολουθήσατε και το εκτελέσατε.
Αυτό δείχνει συνέπεια και αποτελεσματικότητα από πλευράς σας, ως επικεφαλής και συντονιστής των Υπηρεσιών της Περιφερειακής ενότητας Λασιθίου.
 Το έργο αυτό βοήθησε ώστε να αλλάξει, ολο το τοπίο, αφού έγινε πράξη το κλείσιμο όλων των επικίνδυνων λακκουβών που είχαν δημιουργηθεί στο οδόστρωμα, και δημιουργούσαν προβλήματα και κινδύνους στους οδηγούς και τα οχήματα που κινούνται στην περιοχή.
Ως τοπική κοινότητα έχουμε εκτιμήσει πολύ ότι κάνατε, καθώς και την ποιότητα και επιμέλεια με την οποία ολοκλήρωσατε το έργο.
Όλοι όσοι εργάστηκαν και ιδιαίτερα οι κύριοι Κωσταντίνος Παναγούλης, Χριστόφορος Βερυκοκάκης και Νεκταριος Καφετζάκης, επί τριήμερο,
εκαναν εξαιρετική δουλειά με επαγγελματισμό και μεράκι.
Σας ευχαριστούμε και πάλι και σας ευχόμαστε καλή δύναμη στη συνέχιση του έργου σας. Κάθε επίσκεψη σας στην κοινότητα μας, και κάθε επικοινωνία μαζί σας, θα μας δίνει πάντοτε ιδιαίτερη χαρά.
Ο Προεδρος της
 Τ.Κ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
Βασιλης Ζαχαροπουλος.

Related posts

ΔΤ ΦΤΩΧΟΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΜΕ ΜΟΛΙΣ 28 ΕΚΑΤ. ΑΠΟ ΤΑ 10 ΔΙΣ ΤΟΥ ΕΠΑ 2021-2025

admin

Στόχοι κοινωνικής και οικονομικής ανθεκτικότητας

admin

‘’Μαζί’’ στην διεκδίκηση για το νοσοκομείο.

admin

Leave a Comment