Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Ηράκλειο: Σημαντικό πλήγμα της ΕΛ.ΑΣ στη διακίνηση ναρκωτικών

Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου

Μία μεγάλη επιτυχία με ένα δυνατό χτύπημα στα κυκλώματα των ναρκωτικών της πόλης του Ηρακλείου, σημείωσαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, με τη σύλληψη τριών ατόμων και την κατάσχεση 560 γραμμαρίων κοκαΐνηςαργά το βράδυ της Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χειροπέδες έχουν φορέσει δύο άνδρες 29 και 30 ετών καθώς και μία 19χρονη κοπέλα(!). Οι αστυνομικοί καταλογίζουν στον 29χρονο το ποινικό αδίκημα της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών ο οποίος μαζί με τον 27χρονο αδελφό του που αναζητείται και ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί, φέρονται να κινούσαν τα ηνία του κυκλώματος.

Το ρόλο του μεταφορέα όμως της κοκαΐνης στις πιάτσες της πόλης καθώς και την μεταφορά των χρημάτων που αποκόμιζαν, φέρεται να είχε αναλάβει ο 30χρονος Ηρακλειώτης ενώ η 19χρονη συνελήφθη καθώς βρισκόταν στο ίδιο αυτοκίνητο με τον 30χρονο.η ποσότητα κοκαΐνης που κατασχέθηκεη ποσότητα κοκαΐνης που κατασχέθηκε

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η δράση τους ήταν πλούσια και εδώ και καιρό είχαν μπει στο στόχαστρο της Αστυνομίας.

Η σύλληψή τους αποτελεί σημαντικό πλήγμα στην διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στο Ηράκλειο αλλά και ένα αυστηρό μήνυμα σε όλους όσοι δραστηριοποιούνται με τον ίδιο παράνομο τρόπο.

Αναφορικά με τον 29χρονο, αστυνομικές πηγές λένε ότι πριν από κάποια χρόνια είχε προσπαθήσει να μπει στην Ελληνική Αστυνομία ωστόσο οι… διαφορές που είχε με τη Δικαιοσύνη, στάθηκαν εμπόδιο και τελικά δεν εντάχθηκε ποτέ στην ΕΛ.ΑΣ. Και κάνναβη στην κατοχή τουςΚαι κάνναβη στην κατοχή τους

Τα τρία άτομα έχουν ήδη οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ηρακλείου και σε βάρος των δύο ανδρών ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακίνηση ναρκωτικών υπό την έννοια της διακίνησης, μεταφοράς, πώλησης, κατά συναυτουργία. Η 19χρονη κατηγορείται για συνέργεια στη διακίνηση των ναρκωτικών. ΟΙ κατηγορούμενοι θα απολογηθούν ενώπιο της Ανακρίτριας την Δευτέρα.

Related posts

Από τα “ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ” εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

admin

Στόχοι κοινωνικής και οικονομικής ανθεκτικότητας

admin

ΥΠΕΓΡΑΦΗ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΑΞΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΩΝ ΦΕΡΜΩΝ

admin

Leave a Comment