Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΕ ΔΙΗΜΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΟ Ν ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Απο την Ιεράπετρα ξεκίνησε την διήμερα περιοδεία της  στο Νομό Λασιθίου η Τομεάρχης  Ανάπτυξης και βουλευτής Α’ Αθήνας της Νέας Δημοκρατίας κ. Ντόρα Μπακογιάννη, στο πλαίσιο των προεκλογικών επαφών με τα στελέχη και τους οπαδούς του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λίγες μόνο μέρες πριν τις ευρωεκλογές και τις εκλογές α΄ και β΄ βαθμού.

Η  κ Μπακογιάννη επισκέφτηκε στις 1230 μετά το μεσημέρι το δήμαρχο Ιεράπετρας κ Θεοδόση Καλαντζάκη, ζητώντας να ενημερωθεί για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή , υποστηρίζοντας ότι το Λασίθι, όπως και τα  Χανιά έχουν αδικηθεί σε χρηματοδοτήσεις έργων από την σημερινή κυβέρνηση.

Αναφερόμενη στην 8ετία του κ Σταύρου Αρναουτάκη στην Περιφέρεια Κρήτης, είπε ότι,  δεν έγιναν  όσα θα έπρεπε να γίνουν, με αποτέλεσμα σήμερα η Κρήτη να βρίσκεται 10η κατά σειρά σε απορρόφηση κονδυλίων από την Ευρωπαϊκή Ένωση, υπενθυμίζοντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε επισκεφτεί πρόσφατα την Ιεράπετρα για τα θέματα της άρδευσης και της ύδρευσης της περιοχής. Η κ Μπακογιάννη –όπως είχε κάνει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης- δεσμεύτηκε λέγοντας ότι όλα αυτά τα έργα που αφορούν στον ευαίσθητο τομέα της ύδρευσης και της άρδευσης θα δημοπρατηθούν κατά προτεραιότητα μόλις γίνει κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία.

«Δε μπορεί οι τεράστιες επενδύσεις που έχουν γίνει στον πρωτογενή τομέα της Ιεράπετρας, που τροφοδοτεί με αγροτικά προϊόντα την Ελλάδα και την Ευρώπη, να κινδυνεύουν να τιναχτούν στον αέρα από έλλειψη υποδομών», τόνισε η κ Μπακογιάννη.

«ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΥΨΗΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

Η κ Μπακογιάννη απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, είπε ότι «η Ν.Δ. έχει βάλει υψηλούς στόχους και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, επιδιώκοντας να  ελέγξει τις περισσότερες περιφέρειες της χώρας μας. Ο  Ελληνικός λαός θα μιλήσει με δύναμη και αποφασιστικότητα , γιατί έχει  κουραστεί από την κοροϊδία και τα ψέματα του Αλέξη Τσίπρα. Εμείς πιστεύουμε σε μειωμένους φορολογικούς συντελεστές που θα δημιουργήσουν υγιείς νέες θέσεις εργασίας, που ο εργαζόμενος θα αμείβεται κανονικά και όχι με 300 ευρώ.

Η κυβέρνηση έβαλε στον Ελληνικό λαό 23 νέους φόρους αφανίζοντας τη μεσαία τάξη και έρχεται σήμερα να μιλήσει για μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση εξαιρώντας  τον καφέ και τα αναψυκτικά», τόνισε μεταξύ άλλων.

Η επίσκεψη της Ντόρας Μπακογιάννη στο Νομό Λασιθίου συνεχίστηκε το απόγευμα της Τρίτης στον Άγιο Νικόλαο, όπου στις 7.30 είχε προγραμματιστεί η παρουσίαση του συνδυασμού του Υποψήφιου περιφερειάρχη της Ν.Δ. Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη.

Η περιοδεία της Ντόρας Μπακογιάννη συνεχίζεται το πρωί της Τετάρτης με επίσκεψη στη Νεάπολη και στη συνέχεια αναχώρηση για το Οροπέδιο Λασιθίου όπου θα ολοκληρωθεί το διήμερο ταξίδι της στον ανατολικότερο Νομό της Κρήτης.

                     ΝΙΚΟΣ ΠΕΤΑΣΗΣ

Related posts

Καταστροφή στα κηπευτικά Κρήτης.

admin

“Ελάινα” στεφάνια από τη μνημειακή ελιά του Αζοριά στεφανώνουν τους αθλητές του αγώνα Coast to Coast Race

admin

ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΑΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

admin

Leave a Comment