Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Θανατηφόρο στον ΒΟΑΚ

Συγκλονιστική η μαρτυρία από φίλο του ζευγαριού στην ΚΡΗΤΗ TV

Ασύλληπτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στην εθνική οδό Ρεθύμνου  – Ηρακλείου, στο ύψος του Μπαλί, εκεί όπου συνέβη το τροχαίο δυστύχημα με νεκρό έναν 40χρονο άνδρα και βαριά τραυματισμένη τη σύζυγο του που φαίνεται να έμεινε αβοήθητη για αρκετά 24ωρα σε ένα σημείο παγίδα, εκεί όπου κατέληξε η μοτοσυκλέτα στην οποία και επέβαινε το άτυχο ζευγάρι.

Κρίσιμες ώρες για την 32χρονη

Η 32χρονη γυναίκα που ψυχορραγούσε για μέρες, παραδίπλα από το νεκρό άνδρα της, από νωρίς το βράδυ του Σαββάτου, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των Χανίων και νοσηλεύεται στην ΜΕΘ, με τους γιατρούς του νοσοκομείου Ρεθύμνου προηγουμένως,  να έχουν καταφέρει να σταματήσουν την αιμορραγία και να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της, διασωληνώνοντας την καθώς φέρει και κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Η γυναίκα όταν εντοπίστηκε φαίνεται να φορούσε το προστατευτικό κράνος στο κεφάλι της σε αντίθεση με τον άντρα της, που  βρέθηκε δίπλα του ένα κράνος αλλά όχι όμως να το φοράει.

Τραγική αυλαία στην αναζήτηση του ζευγαριου- Τι αποκαλύπτει φίλος τους

Συγκλονιστική η μαρτυρία από φίλο του ζευγαριού στην ΚΡΗΤΗ TV,  ο οποίος έτυχε να μιλήσει με τη γυναίκα που βρήκε το κινητό της συζύγου.

«Τετάρτη πρωί παίρνω το τηλέφωνο της συζύγου του, το οποίο και βρήκα. Το σήκωσε μια γυναίκα άγνωστη και μου είπε ότι  βρήκε το τηλέφωνο,  ο σύζυγός της στο γυρισμό από το Ρέθυμνο. Τότε πρέπει να είχε γίνει το ατύχημα, Τρίτη ξημερώματα Τέταρτη πρωί… Παρασκευή το είπαμε και στον πατέρα του, αλλά κανείς δεν ήξερε τίποτα. Τελικά ένα ζευγάρι φίλων των παιδιών, ξεκινήσαν και πήγαν εκεί στο σημείο και τους βρήκαν σε μια στροφή δεξιά και  ειδοποιήσαν τις αρχές. Πήγε και η πυροσβεστική ,αλλά ηταν ηδη αργά για τον Νάθαν ενώ η γυναίκα ήταν ακόμη ζωντανή.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το ζευγάρι ζούσε περίπου το τελευταίο χρόνο στην Ιεράπετρα, αλλά δεν μπόρεσε  να δουλέψει στο χώρο της εστίασης, με τον σύζυγο να έχει βρει δουλειά σε έναν Αγροτικό Συνεταιρισμό.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, ο άτυχος Ναθαν Διπλας με συνοδηγό την 32χρονη σύζυγο του Σβέτα, ουκρανικής καταγωγής, πήγαινε στα Χανιά για να πουλήσει ένα αυτοκίνητο (τζιπ)  και να επιστρέψουν  με το μηχανάκι τους που είχαν φορτώσει πάνω στο τζιπ.

Ενημέρωσε  προ ημερών  τον προϊστάμενο του, ότι θα απουσιάσει στα Χανιά ,μαζί με τη σύζυγο του για τη συγκεκριμένη αγοραπωλησία.

Στον Αγροτικό Συνεταιρισμό όπου δούλευε ανησύχησαν όταν δεν επέστρεψε στο πόστο του  την περασμένη Τρίτη και ούτε  και την επόμενη μέρα δεν απαντούσε στο τηλέφωνο του ο Ναθαν.

Οι φίλοι τους άρχισαν να τους αναζητούν από Δευτέρα, αλλά ουδείς έβαλε στο μυαλό του το κακό.

Καλούσαν στα κινητά τηλέφωνα χωρίς αποτέλεσμα, μέχρι το πρωί της Τετάρτης ,οπότε και απάντησε στο κινητό της γυναίκας μία κάτοικος της περιοχής, που ενημέρωσε τους φίλους του ζευγαριού ότι το συγκεκριμένο τηλέφωνο, το βρήκε πάνω στην εθνική οδό και από κει και μετά ξεκίνησε  η αγωνιώδης αναζήτηση από τους φίλους του ζευγαριού, οι οποίοι την περασμένη Παρασκευή απευθύνθηκαν και στον πατέρα του άτυχου άνδρα. Ο ίδιος ανήσυχος και έντρομος προχώρησε στην καταγγελία εξαφάνισης στην αστυνομία.

Ουδείς γνωρίζει πότε έγινε η συγκεκριμένη συναλλαγή και πότε πήραν το δρόμο της επιστροφής από τα Χανιά προς την Ιεράπετρα.

Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, η μηχανή βγήκε εκτός πορείας, ακολούθησε μια τρελή πορεία, και εκσφενδονίστηκαν και οι δύο με την άτυχη κοπέλα να είναι ελάχιστα εκατοστά από το οδόστρωμα αλλά καλυμμένη από πυκνή βλάστηση και ο σύζυγός της λίγα μέτρα παρακάτω, σε ένα μικρό πλάτωμα που δημιουργούσε η βλάστηση στο γκρεμό αρκετών μέτρων.

Σήμερα πλέον, μετά από τόσα 24ώρα και χωρίς να υπάρχει ίχνος  ζωής και στίγμα του ζευγαριού, ένα φιλικό τους ζευγάρι ξεκίνησε από το Ηράκλειο, ψάχνοντάς σπιθαμή προς σπιθαμή την εθνική οδό και αναζητώντας τα ίχνη τους με επίκεντρο την περιοχή του Μπαλί, όπου και τελικά εντοπίστηκαν με μοιραία κατάληξη για τον άνδρα από τον Βόλο  και τη 32χρονη γυναίκα Σβετα Δίπλα να νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην εντατική του νοσοκομείου Χανίων.

Η ιατροδικαστική εξέταση στο σορό του εκλιπόντα θα δείξει πόσες μέρες βρισκόταν στο σημείο αυτό, ο νεκρός με την πολυτραυματια σύντροφο του δίπλα του να αιμορραγεί.

Related posts

Ιεράπετρα: Έγινε “τσακωτός” με σχεδόν 250 γραμμάρια χασίς στο σπίτι του

admin

Έντονα καιρικά φαινόμενα στην Κρήτη για αύριο Σάββατο 12 Δεκεμβρίου και μεθαύριο Κυριακή 13 Δεκεμβρίου.

admin

25χρονος ανασύρθηκε χωρίς αισθήσεις από πισίνα ξενοδοχείου στον Άγιο Νικόλαο

admin

Leave a Comment