Image default
ΑΡΧΙΚΗ

ΘΛΙΨΗ ΣΤΟ Ν ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

Ο αιφνίδιος θάνατος της προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά,  βύθισε στο πένθος  και στη θλίψη τους Λασιθιώτες  ανεξαρτήτως των πολιτικών τους  επιλογών και πεπειθήσεων.

«Όλοι μας σήμερα , ειδικά όσοι γνωρίσαμε τη Φώφη Γεννηματά και δουλέψαμε μαζί της στο Κίνημα Αλλαγής,  νοιώθουμε για τον αιφνίδιο θάνατο της απέραντη θλίψη. Η είδηση του θανάτου της προέδρου του ΚΙΝΑΛ μας συγκλόνισε και μας συγκλονίζει ακόμα. Κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη.

Γνωρίζαμε ότι αυτή τη φορά τα πράγματα δεν ήταν για την υγεία της τόσο εύκολα . Αλλά κανείς μας δεν περίμενε αυτήν την εξέλιξη, τόσο γρήγορα , τόσο απρόοπτα και τόσο άδικα.

Είναι κάτι που δεν το άξιζε η Φώφη Γεννηματά . Από την πρώτη μέρα που μπήκε στο Νοσοκομείο,  υπήρξε ένα κύμα ηθικής συμπαράστασης από όλο τον κόσμο ασχέτως πολιτικών πεπειθήσεων και αυτό δείχνει τι ήταν η Φώφη Γεννηματά… Ήταν η πρόεδρος που κατάφερε όλα αυτά τα χρόνια να κρατήσει το Κίνημα μας ενωμένο , με αξιοπρέπεια με ήθος και με δυναμική πολιτική.

Είμαι χαρούμενος που τη γνώρισα από κοντά και δούλεψα μαζί της για να κρατηθεί ο χώρος μας ενωμένος. Η ενότητα που πέτυχε είναι κάτι που θα πρέπει να της το αποδώσουμε  γιατί το αξίζει. Τώρα από όλους εμάς στο Κίνημα Αλλαγής,  χρειάζεται σιωπή και σεβασμός …», μας είπε μεταξύ άλλων,  το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Λασιθίου του ΚΙΝΑΛ κ Τάκης Πατεράκης.

 ΝΙΚΟΣ ΠΕΤΑΣΗΣ

Related posts

Ο Ν. ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΜΕΤΡΑ ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΗΦΑΙΣΤΙΩΝΑ»

admin

Έκτακτη έρευνα στο Κατάστημα Κράτησης Νεάπολης

admin

Ευχές και εγκόλπιο απο τον Περιφερειάρχη στο νέο Επίσκοπο

admin

Leave a Comment