Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Ιεράπετρα: Συναγερμός για την εξαφάνιση 80χρονης τουρίστριας – Μεγάλη επιχείρηση αναζήτησης

Η 80χρονη είχε μεταβεί στην μεγάλη παραλία του Αγίου Ιωάννη για μπάνιο αργά το βραδύ

Από χθες αργά το  βράδυ της Κυριακής 19 Ιουνίου, αγνοείται και αναζητείται μια 80χρονη Αυστριακής καταγωγής,  η οποία βρίσκονταν σε διακοπές σε ξενοδοχείο της Ιεράπετρας.

Η 80χρονη είχε μεταβεί στην μεγάλη παραλία του Αγίου Ιωάννη για μπάνιο αργά το βραδύ και έκτοτε δεν έχει επιστρέψει στο δωμάτιό της. Δηλώθηκε η εξαφάνισή της στο λιμεναρχείο και τις τοπικές αρχές και αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση αναζήτησης.

Ειδικότερα, η επιχείρηση έχει δυο άξονες, από στεριά και θάλασσα. Από τη θάλασσα ερευνά το πλωτό σκάφος του λιμεναρχείου Ιεράπετρας. Από τη στεριά, τα περιπολικά αυτοκίνητα του λιμεναρχείου και οι εθελοντικές ομάδες του, ελληνικού ερυθρού σταυρού και της ΕΔΙΚ. 

Στις έρευνες σήμερα, προστέθηκε το πλωτό ΛΣ 148 του λιμεναρχείου Σητείας, δύτες, καθώς και ομάδα από τους Σαμαρείτες του περιφερειακού τμήματος Ιεράπετρας του ΕΕΣ, που θα επιχειρήσουν και με drone.

Οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, χωρίς ωστόσο να έχει βρεθεί προς το παρόν η 80χρονη.

Από:Πετάσης Νίκος neakriti

Related posts

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΚΡΥ ΓΙΑΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥ ΓΙΑΛΟΥ

admin

ΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΘΕΡΙΝΩΝ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ ΣΤΙΣ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ

admin

ΕΚΛΕΒΑΝ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ

admin

Leave a Comment