Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Κακοκαιρία: Προβλήματα από τη βροχή και το χαλάζι σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Χαλκιδική

Προβλήματα έφερε η… καλοκαιρινή κακοκαιρία

Προβλήματα έχει προκαλέσει το νέο κύμα κακοκαιρίας σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.

Βροχόπτωση στη Θεσσαλονίκη και στη Χαλκιδική, χαλαζόπτωση μικρής διάρκειας και έντασης στη Χαλκιδική               

Βροχόπτωση σημειώθηκε το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη και στη Χαλκιδική ενώ χαλαζόπτωση μικρής διάρκειας και έντασης σημειώθηκε στην περιοχή από τα Σίλατα έως την Καλλικράτεια και τον Πολύγυρο στη Χαλκιδική.

Όπως επισήμανε ο επικεφαλής του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Μπάμπης Στεργιάδης, ένα δέντρο έπεσε στην Καλλικράτεια ενώ αργότερα τα φαινόμενα εξασθένησαν.

Στο μεταξύ αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανίων μέσω της οποίας επιστρέφουν στην πόλη οι εκδρομείς του Σαββατοκύριακου.

Σοβαρά τα προβλήματα από την κακοκαιρία σε περιοχές του Κιλελέρ 

Σοβαρά προβλήματα, αντιμετωπίζουν περιοχές του Δήμου Κιλελέρ από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έκαναν την εμφάνιση τους χθες και βρίσκονται σε εξέλιξη.

Όπως δήλωσε η αντιδήμαρχος Βάνα Χλιάπη από τα καιρικά φαινόμενα όπως το χαλάζι, τη βροχή και τους ανέμους έχουν καταστραφεί σκεπές από ποιμνιοστάσια της περιοχής, ενώ μεγάλες είναι οι ζημιές σε βαμβακοκαλλιέργειες, βιομηχανική τομάτα και δενδροκαλλιέργειες. Σύμφωνα με την κ. Χλιάπη, οι ζημιές έχουν προκληθεί σε χιλιάδες στρέμματα καλλιεργήσιμων και μη εκτάσεων.

Related posts

Διήμερη Αιμοδοσία Δεκεμβρίου

admin

Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας

admin

Επίσκεψη Τριαντοπουλου

admin

Leave a Comment