Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Καπαράκης Εμμανουήλ υποψήφιος με την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ στο Νομό Λασιθίου.

Ο Μάνος Καπαράκης είναι Αγρότης – Πτυχιούχος Προγραμματισμού Η/Υ.

Γεννήθηκε στο Ηράκλειο, 20 Απριλίου 1973. Μεγάλωσε στο Στόμιο Ιεράπετρας και φοίτησε στο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ανατολής, αργότερα στο 1ο Γυμνάσιο και 1ο Γενικό Λύκειο Ιεράπετρας. Είναι παντρεμένος, από τον Αύγουστο του 2008, με την Ιωάννα Χατζάκη, και έχουν δύο κόρες, την Όλγα και τη Μαρία.

Από μικρός έτρεφε μεγάλη αγάπη για τον κινηματογράφο, τη μουσική, τις ηχογραφήσεις, τα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία γενικότερα.

Κατά τη μετά το Λύκειο πορεία του στην Εκπαίδευση, τον κέρδισε ο προγραμματισμός ηλεκτρονικών υπολογιστών (Σχολές Δέλτα – Τμήμα Προγραμματισμού Η/Υ). Στα μαθητικά-φοιτητικά του χρόνια, έμαθε Αγγλικά και Γερμανικά.

Τελειώνοντας τη στρατιωτική του θητεία, εργάστηκε (1995 – 1999) σε χώρους που σχετίζονταν με πράγματα που ανέκαθεν αγαπούσα. Υπολογιστές (Κύρβας ΑΕ), Μουσική (DJ στο café bar ORAMA στο Κουτσουνάρι Ιεράπετρας), Υπολογιστές & Τεχνολογία γενικά (Ηλεκτρικά Χανιωτάκη – Αλυσίδα Ηλεκτρικών EXPERT).

Στο τέλος του 1999, άρχισε να καλλιεργεί στο θερμοκήπιο και μπήκε στο πρόγραμμα των νέων αγροτών εκείνης της περιόδου, δεσμευόμενος για δέκα χρόνια να συντηρεί και να αναπτύσσει τις καλλιέργειες του.

Συμμετείχε στις δημοτικές εκλογές του 2019, στο Δήμο Ιεράπετρας, με την παράταξη “Ιεράπετρα Δήμος Πρότυπο”.

Ο Μάνος Καπαράκης δήλωσε:

«Είναι η πρώτη φορά που αποφασίζω να εκτεθώ στον κόσμο, ως υποψήφιος βουλευτής. Και δεν θα το έκανα ποτέ, αν δεν είχε βρεθεί ο Θάνος Τζήμερος με τη «Δημιουργία ξανά» στη ζωή μου.

Αναπάντητα ερωτήματα πολιτικής τόσων ετών, ζητούσαν επίμονα απάντηση, και βρήκαν μέσα από τις ομιλίες του.

Οι θέσεις του συνασπισμού “ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ” αποτελούν μοναδική ελπίδα για πολιτική ανάταση της χώρας, που όσο κι αν έχω προκαλέσει να ακούσω καλύτερες, δεν κατάφερε να μου πει κανείς.

Μακάρι να μπορούσα να συνεχίσω τη ζωή μου, κάνοντας τη δουλειά μου και να μη χρειαζόταν να εμπλακώ ποτέ σε βουλευτικές εκλογές.

Αποφασίζω να το κάνω, μόνο διότι κι εγώ θεωρώ απόλυτη ανάγκη την αντικατάσταση του πολιτικού συστήματος και της σύνθεσης του Κοινοβουλίου.

Πιστεύω βαθιά ότι η ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ πρεσβεύει έναν άλλο πολιτικό πολιτισμό και έχει ό,τι χρειάζεται, για να προσφέρει στον πολίτη λύσεις, στην κατεύθυνση για ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό κράτος, που θα τον υπηρετεί και θα τον σέβεται ως φορολογούμενο, ως οικονομική και ως φυσική οντότητα.

Λογισμός, όνειρο και μια εξαιρετική ομάδα ανθρώπων, που εργάζονται εθελοντικά, για να γίνει η Ελλάδα ξανά, ένα κράτος που αξίζει να παραμένεις και να δημιουργείς.

“Βάζω πλάτη”, και ελπίζω πως το ίδιο θα κάνει κι ο κόσμος του Λασιθίου.»

Περισσότερα για τον Μάνο Καπαράκη:

🔶 www.facebook.com/manos.kaparakis.94

🔶 www.linkedin.com/in/manos-kaparakis-741a9a55

#ΕθνικήΔημιουργία

#συνασπισμός

#φιλελεύθεροι

#πατριώτες

#μεταρρυθμιστές

Related posts

ΔΕΔΔΗΕ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

admin

Σεμινάριο αντισεισμικής προστασίας στα Χανιά στο πλαίσιο των σεμιναρίων πολιτικής προστασίας που οργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης 

admin

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΙΕΡΑΠΥΤΝΗΣ & ΣΗΤΕΙΑΣ κ. ΚΥΡΙΛΛΟΥ ΕΠΙ ΤΗ ΕΝΑΡΞΕΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ 2021

admin

Leave a Comment