Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Μήνυμα – Σπυριδάκη Κατερίνα 

 Το Λασίθι μας εμπνέει και ήρθε η ωρα να του επιστρέψουμε ότι δικαιούται και του αξίζει, ώστε να εμπνεύσει ακόμα περισσότερο κόσμο!

Χαρά, ευγνωμοσύνη, αίσθημα ευθύνης και ανυπομονησία για δράση με πλημμυρίζουν. Το ίδιο λεπτό όμως αναπόφευκτα ανησυχία και προβληματισμός για το αποτέλεσμα των χθεσινών εκλογών.

Η αποχή μεγάλη, η άνοδος των ακροδεξιών δυνάμεων και η οχτώ-κομματική Βουλή… Προβληματισμός την επόμενη μέρα, μια ακόμα πιο έντονη ανάγκη για καθημερινό αγώνα ώστε να διαφυλάξουμε τη δημοκρατία, την ελευθερία και να κρατήσουμε μακριά κάθε μορφή βίας.

Θα ήθελα να κλείσω με τις ιδιαίτερες ευχαριστίες!

Ευχαριστώ ξανά τα μέλη του ΠΑΣΟΚ -Κίνημα Αλλαγής που με πρότειναν για αυτό το ταξίδι, την επιτροπή αξιολόγησης ψηφοδελτίων για την ευκαιρία που μου έδωσαν, να μπορώ να διεκδικήσω μια θέση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας.

Είναι μεγάλη τιμή και ταυτόχρονα μεγάλη ευθύνη.

Νιώθω χαρά που πολλοί από εσάς είδατε στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής όσα είδα και εγώ και ακολούθησε μία συλλογική προσπάθεια, ώστε να χτίσουμε ξανά ισχυρούς δεσμούς με την κοινωνία και να πετύχουμε και πάλι την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του ΠΑΣΟΚ στο Λασίθι!

Πολλά ευχαριστώ στους ανθρώπους που ονομάζω δικούς μου, οι οποίοι ακούραστα, μέρα νύχτα, με στήριζαν, ο καθένας με τον τρόπο του όσο κοντά ή μακριά και αν βρισκόταν.

Στα μέλη και στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής που ήταν συνοδοιπόροι μου στο ταξίδι αυτό , καθώς και στους άξιους συνυποψηφίους μου για τη συμβολή του καθενός στην κατάκτηση της έδρας στο Λασίθι.

Κυρίως, όμως , θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους εσάς, όλους τους Λασιθιώτες, που είτε οι δρόμοι μας έχουν συναντηθεί είτε όχι, που είτε με γνωρίζετε προσωπικά είτε όχι, γενναιόδωρα με εμπιστευτήκατε με την ψήφο σας.

 Σας ευχαριστώ από καρδιάς και σας διαβεβαιώνω ότι θα δώσω το απαν των δυνάμεων μου να φανώ αντάξια των προσδοκιών, ότι θα είμαι εκεί να προσπαθώ για την επαναφορά της αξιοπιστίας σε όλα τα επίπεδα αλλά και για την ελπίδα. Ας φτιάξουμε σιγά σιγά μια κοινωνία , που θα μπορεί να μιλά για ενσυναίσθηση και συμπερίληψη.

Related posts

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ- ΣΤΗΝ ΚΩ ΟΙ ΚΑΛΟ ΚΑΤΕΥΟΔΙΟ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΟΝΟΜΑ

admin

ΕΝΤΟΠΊΣΤΗΚΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΣΙΣΟΦΥΤΕΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΣΥΜΗ ΒΙΑΝΝΟΥ

admin

Συγχαρητήριες ευχές του Σεβ. Μητροπολίτου Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κυρίλλου στους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων

admin

Leave a Comment