Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Μαγικές εικόνες στην Ιεράπετρα: Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο – «Βούλιαξε» από κόσμο η πλατεία

Μαγικές εικόνες στην Ιεράπετρα: Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο – «Βούλιαξε» από κόσμο η πλατεία

Εντυπωσιακές εικόνες από την Ιεράπετρα που στολίστηκε τα γιορτινά της

Με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου που έχει στηθεί στην πλατεία Ηρώων της Ιεράπετρας, άνοιξε το βράδυ της Τετάρτης 7 Δεκεμβρίου, η αυλαία των πλούσιων  Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που έχει κι εφέτος διοργανώσει ο Δήμος Ιεράπετρας με την ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. με επίκεντρο τα μικρά παιδιά και γενικότερα τη νεολαία της περιοχής, που αισθάνεται την ανάγκη μετά από τρία χρόνια πανδημίας να ψυχαγωγηθεί και να νοιώσει όμορφα μέσα στο κλίμα των Χριστουγέννων.

Χιλιάδες ήταν οι μικροί και μεγάλοι Ιεραπετρίτες, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του δημάρχου Ιεράπετρας κ. Θεοδόση Καλαντζάκη και γέμισαν με την παρουσία τους την ανακαινισμένη κεντρική πλατεία Ηρώων, μετρώντας αντίστροφα μέχρι να φωταγωγηθεί το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, συνοδεία της Δημοτικής Φιλαρμονικής και να πλημμυρίσει η πλατεία με ευχές για καλές γιορτές και Χαρούμενα Χριστούγεννα.

«Είδα πολλά χαρούμενα πρόσωπα εδώ στην κεντρική πλατεία του Δήμου Ιεράπετρας και διέκρινα πολλούς γονείς που ήρθαν μαζί με τα παιδιά τους, επιβραβεύοντας τις επιλογές μας για το νεανικό  μουσικό σχήμα που καλέσαμε να ντύσει μουσικά τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου των συνδημοτών μας. Κάνουμε τα πάντα για να περνά καλά η νεολαία μας.

Οι υπόλοιπες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που έχουμε οργανώσει συνεχίζονται την παραμονή των Χριστουγέννων με το Χριστουγεννιάτικο χωριό που θα στηθεί όπως κάθε χρόνο στην πλατεία Ηρώων και  οι εκδηλώσεις μας θα ολοκληρωθούν  στο τέλος της εορταστικής περιόδου ανήμερα των Φώτων», είπε στο neakriti.gr η πρόεδρος της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. κ. Μαρία Σακκαδάκη.

Οι καιροί που διανύουμε επιτάσσουν για όλους μικρούς και μεγάλους στιγμές διασκέδασης, ανεμελιάς και ψυχαγωγίας.

«Μέσα στη δυσκολία των καιρών, η Ιεράπετρας για άλλη μια φορά σε συνεργασία με την ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. τους τοπικούς φορείς και όλο τον κόσμο που κατέκλυσε την κεντρική πλατεία της Ιεράπετρας, είναι εδώ για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου , που θα δώσει χαρά στα μικρά και στα μεγάλα παιδιά . Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις μας κι εφέτος θα είναι πολύ δυναμικές, ώστε να στηρίξουμε την ίδια την πόλη και τους επαγγελματίες και κυρίως τον κόσμο που έχει στερηθεί τα 3 τελευταία χρόνια την ψυχαγωγία και την ευχαρίστηση τούτων των γιορτινών ημερών που πλησιάζουν.

Κάλεσα λοιπόν όλους τους δημότες  στην πλατεία Ηρώων της Ιεράπετρας να μετρήσουμε μαζί αντίστροφα για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης μας και την επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου.

Δίνουμε βάση στα θέλω των νέων μας, δίνουμε ζωή στην πόλη μας και εστιάζουμε πάντα στη θετική πλευρά των πραγμάτων.

Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία καλές γιορτές και πάντα επιτυχίες», μας είπε ο δήμαρχος της Ιεράπετρας κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή για να κηρύξει την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων και μετρήσει αντίστροφα ώστε να φωταγωγηθεί το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο δέντρο των Ιεραπετριτών και έπειτα να ξεκινήσει  η συναυλία με νεανικό μουσικό σχήμα τραπ μουσικής.

Από:Πετάσης Νίκος

Related posts

Αλληλεγγύη στους Πυρόπληκτους – Κανένας μόνος του!

admin

Αυτή είναι η 33χρονη ανώμαλη που κακοποίησε την 10χρονη Μαρκέλλα

admin

admin

Leave a Comment