Image default
ΑΡΧΙΚΗ

70ΧΡΟΝΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Στις 13:40 μ.μ. της Πέμπτης η Αστυνομία το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία,  κλήθηκαν από διερχόμενους οδηγούς να σπεύσουν  έξω από τους Μύθους δυτικά της Ιεράπετρας, καθώς είχαν συγκρουστεί πλαγιομετωπικά ένα  Ι.Χ. επιβατηγό τύπου τζίπ  με δύο επιβαίνοντες και  ένα μοτοποδήλατο μικρού κυβισμού(παπάκι) το οποίο οδηγούσε 70χρονος με καταγωγή από τους Μύθους.

Ο 70χρονος εύσωμος άντρας,  βρισκόταν χωρίς αισθήσεις πεσμένος στην άκρη του δρόμου και οι ο 79χρονος οδηγός του τζίπ με την 74χρονη σύζυγο του, είχαν καρφωθεί  με το όχημα τους πάνω σε ελαιόδεντρα, 50 μέτρα πιο κάτω,  και έπρεπε να παρέμβει η Πυροσβεστική Υπηρεσία για να απεγκλωβίσει τους δυο ηλικιωμένους που είχαν τις αισθήσεις τους και ήταν ελαφρά τραυματίες.

Το ΕΚΑΒ με τους διασώστες του η Πυροσβεστική Υπηρεσία με τρία οχήματα και τα περιπολικά του Αστυνομικού Τμήματος Ιεράπετρας, έφτασαν πάρα πολύ γρήγορα στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος , ωστόσο γρήγορα διαπίστωσαν ότι ο σοβαρός τραυματισμός του 70χρονου οδηγού του μοτοποδηλάτου,  δεν άφηνε πολλά περιθώρια για να σωθεί η ζωή του. Ενώ οι διασώστες προσπαθούσαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες ο ηλικιωμένος κατέληξε έχοντας υποκύψει στα σοβαρά τραύματα του.

Το ζευγάρι των δύο ηλικιωμένων συγχωριανών του άτυχου 70χρονου, απεγκλωβίστηκε  σχετικά εύκολα αφού κόπηκαν μερικά κλωνάρια από τις ελιές που συγκράτησαν το βαρύ όχημα , το οποίο είχε διατρέξει μετά τη σύγκρουση με το μοτοποδήλατο,  μια τρελή πορεία ανάμεσα στα λιόφυτα καταλήγοντας 50 μέτρα μακριά , ευτυχώς σε ένα σημείο όπου δεν προκάλεσε σοβαρούς τραυματισμούς στους δυο ηλικιωμένους,  κάποιο κλωνάρι ελιάς.

Και οι δυο ηλικιωμένοι  ελαφρά τραυματίες,  διακομίστηκαν με άλλο ασθενοφόρο του ΕΛΑΒ στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας, όπου παραμένουν και νοσηλεύονται σε καλή κατάσταση.

Οι άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Ιεράπετρας, που έσπευσαν στο σημείο του συμβάντος διενεργούν την απαραίτητη προανάκριση προκειμένου να εξακριβώσουν κάτω από ποιες συνθήκες σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης αυτό το θανατηφόροι τροχαίο , σε ένα σημείο της επαρχιακής οδού Μύρτου- Μύθων, όπου ο δρόμος δεν είναι καθόλου στενός και δεν μπορεί εύκολα να δικαιολογήσει κανείς,  μια σύγκρουση δυο οχημάτων που κινούνται στο αντίθετο ρεύμα και με αντίθετη κατεύθυνση.

 ΝΙΚΟΣ ΠΕΤΑΣΗΣ   

Related posts

ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΗ

admin

Ολοκληρώθηκε ο νέος χάρτης των μειονεκτικών περιοχών της χώρας

admin

Στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας για άλλη μια φορά ο Α. Πανταζής

admin

Leave a Comment