Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 43ο Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ομορφιάς!


Για άλλη μία χρονιά ο Παγκρήτιος Διαγωνισμός Ομορφιάς δίνει την ευκαιρία σε νέες κοπέλες να ζήσουν την εμπειρία και να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο της μόδας, της ομορφιάς και του θεάματος.  

Πέραν από τη μεγάλη προβολή που προσφέρει ο διαγωνισμός, οι νικήτριες αποκτούν το δικαίωμα συμμετοχής στα Πανελλήνια καλλιστεία αλλά και σε μεγάλους διεθνείς διαγωνισμούς. Επίσης, όλες οι φιναλίστ που συμμετέχουν, μέσω της πολύμηνης προετοιμασίας, αποκτούν βασικές γνώσεις, αρχές και επαγγελματική συνείδηση, στοιχεία πολύ σημαντικά για την μετέπειτα επαγγελματική τους καριέρα.

Έτσι λοιπόν, ο μεγαλύτερος περιφερειακός θεσμός ομορφιάς προσκαλεί κοπέλες από 16 έως 26 ετών να δηλώσουν συμμετοχή στον 43ο Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ομορφιάς και να διεκδικήσουν τους τίτλους της Miss Κρήτη, των δύο Αναπληρωματικών και της Miss Κρήτη Young 2023

Η προετοιμασία των φιναλίστθα ξεκινήσει αρχές Οκτωβρίου με μαθήματα κινησιοτεχνίας από τηνCristi Academy και ο μεγάλος Τελικόςθα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο.

Για δηλώσεις συμμετοχής επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού στη διεύθυνση www.misskriti.com ή τηλεφωνήστε στο 2810-334506.

Facebook: https://www.facebook.com/misscrete/

Instagram: https://www.instagram.com/misscrete/

Παραγωγή: Cretanart Productions

Με εκτίμηση,

Γιώργος Ασαργιωτάκης

Managing Director

(+30) 6949 335844

Related posts

ΘΟΛΟ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΕ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΗΤΕΙΑ

admin

Οι αγώνες «SITIAS S.U.P 2023» με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

admin

Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση στον δρόμο Ρίζα- Καρύδι της Κοινότητας τωνΜύθων του Δήμου Ιεράπετρας

admin

Leave a Comment