Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτακης επισκέφτηκε το πρωί του Σαββάτου την Ιεραπετρα, όπου επιθεωρησε τη διαδικασία επιβίβασης των επισκεπτών της νήσου Χρυσής στα ημεροπλοια της γραμμής, διαπιστωνοντας ότι τηρούνται ευλαβικά τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον περιορισμο της διασποράς του covid 19.
Στις δηλώσεις που έκανε στα ΜΜΕ εμφανίστηκε, “απόλυτα ικανοποιημένος για την πίστη εφαρμογή των μέτρων από ολους.
Με την ευκαιρία της επίσκεψης μου στην Ιεράπετρα επιθεώρηση και το κτήριο το οποίο ανακατασκευαζουμε για να φιλοξενηθούν οι υπηρεσίες του Λιμεναρχείου Ιεράπετρας.
Μίλησα επίσης για την εξομοίωση της χερσαίας ζώνης λιμένος, διαδικασία η οποία έχει προχωρήσει πάρα πολύ, με τη συνεργασια του Λιμεναρχη Ιεράπετρας αντιπλοιαρχου Γιάννη Παπαδάκη και του Δημάρχου Ιεράπετρας Θεοδόση Καλαντζακη, ώστε να λυθεί και το πρόβλημα των καταστημάτων Υγειονομικού ενδιαφέροντος κυρίως, οι υπαίθριες κατασκευές των οποίων, απειλούνταν με κατεδαφιση”, μας είπε μεταξύ άλλων ο κ Πλακιωτακης σχολιαζοντας επίσης την ετοιμότητα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων που φρουρούν και προστατεύουν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα από κάθε επιβουλή.
Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας Θεοδόσης Καλαντζακης ευχαρίστησε τον υπουργό Ναυτιλίας για την στήριξη των αιτημάτων του Δήμου Ιεράπετρας.
“Ευχαριστώ τον κ Πλακιωτακη για τη συμβολή του στην προώθηση της διαδικασίας εξομοίωσης της χερσαίας ζώνης λιμένος, που θα λύσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζαν όλες οι επιχειρήσεις της παραλιακής ζώνης.
Εξομοίωση της χερσαίας ζώνης κάνουμε και σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα που έχουν αλιευτικά καταφύγια, γιατί και εκεί είχαμε προβλήματα με τα καταστήματα της παραλίας.
 Τον ευχαριστώ επίσης και για τη χρηματοδότηση που λάβαμε για την ανακατασκευή των κτηριακων υποδομών που θα φιλοξενήσουν τις υπηρεσίες του Λιμεναρχείου μας”,
είπε μεταξύ άλλων ο κ Καλαντζακης.

Related posts

Υπογραφή συμβάσεων δύο οδικών παρεμβάσεων σε δρόμους στους Δήμους Αγίου Νικολάου και Ιεράπετρας

admin

ΙΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΣΕ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΥΖΩΙΑΣ ΕΝΟΣ ΑΛΟΓΟΥ ΚΑΙ 4 ΣΚΥΛΙΩΝ

admin

Κατάσχεση τραπεζοκαθισμάτων

admin

Leave a Comment