Image default
ΑΡΧΙΚΗ

ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΥΨΗΛΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΧΑΙΡΕΤΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ (18425) Πήγα πολύ καλά στις εξετάσεις και θέλω να περάσω στην Ιατρική Σχολή του Ηρακλείου. Το διάβασμα μου ήταν συστηματικό, είχα και λίγο άγχος αλλά εύρισκα πάντα το χρόνο για ξεκούραση. Δυσκολίες συνάντησα στη Χημεία καθώς η ύλη ήταν πάρα πολλή. Παίζει ρόλο στην επιτυχία το συστηματικό διάβασμα και η θέληση που έχει ο υποψήφιος για να πετύχει τον υψηλό στόχο που έχει θέσει.

Ευχαριστώ το Θεό που με βοήθησε να πάνε όλα καλά , τους καθηγητές μου και φυσικά την οικογένεια μου.

ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ (17800) Θέλω να περάσω στη Σχολή Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών του ΟΠΑ . Από την πρώτη Λυκείου είχα αποφασίσει να σπουδάσω Οικονομικά. Πάντα διάβαζα με σύστημα φροντίζοντας να μην αφήνω πίσω μου κενά .

Τον τελευταίο χρόνο το διάβασμα μου ήταν πιο συστηματικό και πιο έντονο. Το μυστικό της επιτυχίας είναι να μην αφήνεις κενά να κάνεις επαναλήψεις και να θέλεις πολύ να πετύχεις έναν υψηλό στόχο.

Με βοήθησαν πάρα πολύ οι καθηγητές του Φροντιστηρίου και του σχολείου καθώς και οι γονείς μου ΄πού ήταν πάντα κοντά μου.

ΑΒΡΟΝΙΔΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ(16375) Θέλω να περάσω με τα μόρια που συγκέντρωσα στο τμήμα Διεθνών Ευρωπαϊκών Οικονομικών σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Για να πετύχω το στόχο μου διάβαζα πάρα πολύ και είχα υπομονή και συνέπεια μην αφήνοντας πίσω μου κενά. Είχα άγχος όπως όλα τα παιδιά , ειδικά στο διαγώνισμα των Μαθηματικών. Στερήθηκα κάποιες εξόδους αλλά τελικά όλα πήγαν καλά και οι δυσκολίες έχουν ήδη ξεχαστεί. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές μου και ειδικά την κυρία που μου έκανε φροντιστήριο στις Αρχές Οικονομίας και τον κύριο που μου έκανε Μαθηματικά. Ευχαριστώ τους γονείς μου και όλη μου την οικογένεια που ήταν πάντα ψύχραιμοι δίπλα μου στηρίζοντας την προσπάθεια μου.

ΣΦΥΡΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ(16900) Με ενδιαφέρει η Ευελπίδων και η σχολή της Αστυνομίας. Η προετοιμασία μου είχε πάρα πολύ διάβασμα στο σπίτι και αμέτρητες ώρες στο Φροντιστήριο. Διάβαζα πάντα συστηματικά από τις πρώτες τάξεις του Γυμνασίου. Το τρίπτυχο της επιτυχίας είναι υπομονή , πρόγραμμα και ποιοτικό διάβασμα. Ευχαριστώ τη μαμά μου και τους καθηγητές μου που με στήριξαν με όλη τους τη δύναμη.

Related posts

ΑΔΙΑΦΟΡΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ»

admin

40% ΚΑΤΩ ΟΙ ΤΖΙΡΟΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

admin

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΔΙ

admin

Leave a Comment