Image default
ΑΡΧΙΚΗ

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗ «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ» ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

 Με απόλυτη επιτυχία για το Εμπορικό Κέντρο στέφθηκε η  «Λευκή Νύχτα» που διοργάνωσε , ο Εμπορικός Σύλλογος της Ιεράπετρας, με την συνδρομή  της Περιφέρειας Κρήτης , του Δήμου Ιεράπετρας, της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α και αρκετών χορηγών που στήριξαν με πολλούς τρόπους το εγχείρημα.
Από νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης 18 Ιουλίου, εκατοντάδες καταναλωτές  , ξεκίνησαν αρχικά τις διερευνητικές τους επισκέψεις στα καταστήματα της Ιεράπετρας , για να εντοπίσουν τις ευκαιρίες που τους πρόσφεραν οι έμποροι ανεβάζοντας σημαντικά τα ποσοστά των εκπτώσεων τους,  μόνο για  εκείνη τη «Λευκή Νύχτα».
Ο κόσμος όσο έπεφτε η νύχτα πολλαπλασιάζονταν , με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να δημιουργηθεί το αδιαχώρητο γύρω στις 900 το βράδυ.
«Πράγματι ο κόσμος που κατέβηκε στο εμπορικό κέντρο της Ιεράπετρας ήταν πολύ περισσότερος από κάθε προηγούμενη διοργάνωση.
Η Περιφέρεια Κρήτης στήριξε και αυτή τη φορά  οικονομικά την πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου.
Η «Λευκή Νύχτα» έχει γίνει πλέον θεσμός, για τα εμπορικά καταστήματα της Ιεράπετρας, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των καταναλωτών προσφέροντας πολύ μεγάλες εκπτώσεις», μας είπε ο περιφερειακός σύμβουλος κ Γιάννης Γουλιδάκης.
«Πήγαμε πάρα πολύ καλά. Όλα τα καταστήματα στο Εμπορικό Κέντρο της Ιεράπετρας δούλεψαν καλά .
Η διοργάνωση πέτυχε το σκοπό της που ήταν να κατεβάσει το καταναλωτικό κοινό στο κέντρο της πόλης . Μπράβο σε όλους εκείνους που βοήθησαν», μας είπε μεταξύ άλλων ο πρώην πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας κ Απόστολος Παπαιωάννου,
«Διοργανώσαμε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά  τη  «Λευκή Νύχτα»  και πετύχαμε φέτος να κατεβάσουμε το καταναλωτικό κοινό στο κέντρο, με παράλληλες εκδηλώσεις,  καλή μουσική,   μεγάλες εκπτώσεις, και πολλά κεράσματα. Μοιράσαμε δωρεάν 1500 φρουτοσαλάτες και 3000 παγωμένες μπύρες. Αυτά τα νούμερα δείχνουν πως ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας.
Μέρος των εσόδων από αυτή τη βραδιά θα διατεθούν για τις ανάγκες της Κιβωτού του κόσμου, 17 παιδιά από την οποία φιλοξενούμε στην πόλη μας για ολιγοήμερες διακοπές.
Διορθώνουμε τα λάθη που είχαμε κάνει στις προηγούμενες διοργανώσεις και εύχομαι ότι στην  επόμενη διοργάνωση θα είμαστε ακόμα καλύτεροι και ότι θα έχουμε ακόμα περισσότερο κόσμο.
Ευχαριστώ όλους όσοι  βοήθησαν το Σύλλογο μας , τους εμπόρους που συμμετείχαν και τους καταναλωτές, που μας τίμησαν με την παρουσία τους», πρόσθεσε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας κ Βαγγέλης Μπινιχάκης.
ΝΙΚΟΣ ΠΕΤΑΣΗΣ

Related posts

Οι αγώνες «SITIAS S.U.P 2023» με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

admin

Ερευνητικό πρόγραμμα «BIOCONTROL» με επικεφαλής τον Καθηγητή Παναγιώτη Σαρρή

admin

Σοκ στα Χανιά: Άνδρας βρέθηκε νεκρός σε χωράφι με κομμένο λαιμό

admin

Leave a Comment